Reglementări COVID

Dragi sportivi,

Împreună, putem face sport în siguranță! Vă rămânem alături în aceste vremuri dificile, responsabili și conștienți că sănătatea voastră și a celor dragi este cel mai important lucru.
În conformitate cu noile măsuri impuse de autorități, conform art. 6.3 din HG 1090/2021 modificată, care vizează activitatea tuturor operatorilor economici ce au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare, vă anunțăm că în cadrul magazinelor noastre au intervenit următoarele modificări:

Magazinele Decathlon vor fi deschise până la ora 21:00; https://www.decathlon.ro/store-locator
Accesul se face doar pe baza certificatului verde electronic, obținut în urma vaccinării sau a trecerii prin boală (detalii mai jos).


Ne dorim în continuare ca oricine să poată practica activitatea sportivă preferată, acasă sau outdoor, sau să descopere un sport nou alături de noi! De aceea, vă reamintim că oferta noastră rămâne accesibilă tuturor prin următoarele servicii:

Ai întrebări cu privire la modificarea procedurii de retur sau de ridicare comenzi în urma reglementarilor Covid ? Găsești toate informațiile aici :

Comandă ușor și rapid!

Descoperă serviciile rapide de livrare pentru cumpărăturile online!

#SPORTACASA

Descoperă echipamentul pentru a continua să practici sport acasă!

Sport acasă adulți
Sport acasă adulți

Pentru că locul de acasă poate deveni cu ușurință și spațiul pentru mișcare, o gamă întreagă de produse te așteaptă pentru cele mai bune rezultate în sport.

Sport acasă copii
Sport acasă copii

Lumea minunată a sportului prin distracție și joacă e aici! Descoperă echipamentul pentru cei mici.

Cumperi în siguranță!

Pentru a vă asigura cea mai buna experiență la cumpărături, magazinele noastre au luat următoarele masuri în împiedicarea răspândirii coronavirusului:

     Masca este obligatorie in interiorul magazinelor noastre
     Se respectă distanta obligatorie de 1,5 m intre persoanele aflate în interiorul magazinelor, iar indicatori de distanțare au fost amplasați pe suprafață podelei la linia caselor de marcat
     Magazinele asigură dezinfectanți la dispoziția clienților, la intrare și în spatiile de toaletă
     Magazinele noastre sunt igienizate constant
     Magazinele dispun de covorașe impregnate cu dezinfectant la intrare
     Măsurarea temperaturii se face obligatoriu la intrarea în magazin
     Echipele noastre dezinfectează de mai multe ori pe zi coșurile de cumpărături
     Încurajăm purtarea măștii și respectarea măsurilor de igienă prin anunțuri difuzate constant pe parcursul zilei în magazin
     Încurajăm plata cu cardul
     Casele de marcat sunt prevăzute cu separatoare de plexiglass.


Împreună, facem sport în siguranță!

      Cetățenii care provin din state ale căror autorități nu emit certificate digitale UE, au obligația de a prezenta certificatul de vaccinare sau dovada trecerii prin boală pe suport electronic sau în format fizic, emise de statul de proveniență.
      Prin trecerea prin boală se face referire la persoanele aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 .
      Prin persoane vaccinate se face referire la persoanele pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
      De la obligativitatea prezentării certificatului sunt exceptați copiii sub 12 ani, în condițiile în care sunt însoțiți de adulți care respectă condițiile de mai sus.