INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Prosoape inot

43 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Prosoape din microfibră


Materialul din microfibră din care sunnt făcute prosoapele permite o absorbție optimă a apei după un antrenament la piscină sau în mare. Plăcut la atingere, este suficient să tapotați prosopul la suprafața pielii pentru a reține apa rapid și eficient. Materialul din care sunt concepute modelele disponibile de prosoape este microfibra moale, cea canelată sau cea compactă.


Prosoape care se usucă imediat


Indiferent dacă prosoapele sunt din microfibră moale, compactă sau din cea canelată, acestea se usucă foarte repede după utilizare! Nu le lăsați mototolite, căutați să le întindeți și să le lăsați să se usuce în aer liber. Sunt de asemenea compatibile cu uscătorul automat, dar la o temperatură moderată.


Prosoape compacte


Prosoapele noastre din microfibră sunt foarte compacte și vă pot însoți la locul dvs. de practică. Acestea au fost concepute special pentru natație și restul sporturilor de apă, dar pot fi utilizate după orice tip de antrenament, în principal deoarece sunt ușoare și facil de transportat.


Dimensiunea prosoapelor din microfibră


Gama Decathlon conține modele de toate culorile și dimensiunile: mici, medii, mari și foarte mari. Nu trebuie decât să vă alegeți prosopul de microfibră care să aibă culoarea și tipul de material preferat!