INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Lansete

67 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ AI O LANSETĂ BUNĂ ?

Pescuitul este hobby-ul cu cei mai mulți pasionați din România, iar pentru aceștia extrem de important este să dețină echipamentul potrivit, care să le garanteze o captură impresionantă. Un element de bază este lanseta, fără de care pescuitul la răpitori nu poate să aibă loc.


CUM ALEGI LANSETA?

Lansetele pentru pescuit trebuie să aibă câteva calități pentru a reuși să satisfacă orice pescar, chiar și pe unul amator. Astfel, cea mai bună lansetă trebuie să fie ușoară, adică să fie confecționată din carbon de calitate, să fie cât mai puternică (să se îndoaie puțin sub acțiunea greutăților ce trebuie să fie lansate), să nu se rupă, să aibă inele cât mai ușoare și cu un singur picior.


DE CE SĂ CUMPERI LANSETE DIN OFERTA DECATHLON?

Dacă ești începător, nu este ușor să găsești echipamentul potrivit. La Decathlon găsești o gamă variată de lansete, toate potrivite pentru diferite tipuri de răpitori. Ca sfat general, reține că lanseta telescopică este mai ușor de folosit și de transportat, fiind potrivită pentru începători, iar cea articulată se adresează în special pescarilor profesioniști.