INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Avertizori și senzori pentru pescuit

10 produs produse

Ordonează după:

CUM TE RELAXEZI PESCUIND?

Știai că pescuitul este unul dintre cele mai practicate sporturi la nivel internațional? El este atât de popular deoarece oricine, indiferent de vârstă, gen și statut social îl poate practica. Pescuitul ajută oameni de pretutindeni să se relaxeze, fie să prindă pești pentru comercializare sau consum propriu. Există numeroase reglementări în vigoare atât în România, cât și la nivel internațional pentru fiecare situație în parte și este important să le știi înainte să pescuiești.


CUM TE AJUTĂ AVERTIZORII SĂ DETECTEZI MIȘCĂRILE PEȘTILOR?

Avertizorii pentru pescuit au fost concepuți pentru a ușura munca celor pasionați de sport și pentru a crește productivitatea. Aceștia sunt dotați cu leduri luminoase, baterii de lungă durată de 9 volți, butoane pentru reglare a tonalității și a volumului.


CE FEL DE ECHIPAMENTE DE PESCUIT SE AFLĂ ÎN OFERTA DECATHLON?

De la unelte simple și până la kit-uri cu sisteme inteligente de detectare a mișcării peștilor, le găsești pe toate în oferta Decathlon. Achiziționează mai mulți avertizori sau un kit complet pentru a atribui fiecărei lansete câte un detector cu sunet diferit. Prețurile sunt avantajoase și la o calitate foarte bună!