INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Inapoi la scoala, inapoi la sport

725 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

DE CE SĂ ÎNCURAJEZI COPIII SĂ FACĂ SPORT?

Sportul îi ajută pe micuți nu doar în ceea ce privește sănătatea corpului, ci și a minții. Din punct de vedere fizic, practicarea unui sport ajută la antrenarea grupelor de mușchi, dezvoltarea anduranței, vitezei, creșterea imunității, prevenirea multor probleme de sănătate, adoptarea unei posturi corecte a corpului, menținerea unui stil de viață împotriva sedentarismului și scăderea riscului de obezitate. Din punct de vedere psihic, practicarea unui sport îi ajută pe copii să își crească concentrarea, coordonarea, gândirea strategică, spiritul competitiv nu doar față de ceilalți, dar și față de ei înșiși și le crește dorința de perfecționare, spiritul de echipă și bună dispoziție.


CUM ALEGI ECHIPAMENTELE SPORT POTRIVITE?

Practicarea sporturilor necesită îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată. În timp ce unele echipamente, așa cum sunt treningurile, rucsacurile sau pantofii sport, vor putea fi folosite pentru mai multe sporturi, costumele de neopren, rachetele de tenis ori mingile de volei sunt dedicate unui singur sport. Dacă cel mic practică mai multe sporturi, faceți împreună o listă de lucruri pe care ar putea să le folosească pentru mai multe sporturi, dar și una cu echipamente complet individualizat. În primul rând, hainele și încălțămintea trebuie să fie confecționate din materiale care lasă pielea să respire, care ajută la evaporarea rapidă a transpirației. Dacă vara va fi de ajuns doar un tricou, iarna este indicat să îți îmbraci copilul în trei straturi pe care apoi să le poată da jos pe rând pe măsură ce se încălzește.


DE CE SĂ ALEGI ECHIPAMENTE SPORT PENTRU COPII DE LA DECATHLON?

Încurajează-ți juniorul să se bucure de sporturile sale preferate deoarece la Decathlon găsești echipament sportiv pentru toate vârstele și accesorii care să îl ajute să se bucure de fiecare antrenament. Avem echipamente sport pentru peste 70 de sporturi, iar ofertele noastre au cel mai bun raport preț calitate.