INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte copii sport

11 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum facem alegerea potrivită a unui costum de ski pentru copii

Pentru a putea să învețe să schieze, un copil trebuie să fie nu doar fizic pregătit, ci și psiho-emoțional. Iar la ultima parte, părintele este cel care trebuie să-l învețe pe copil importanța vieții sănătoase, importanța mișcării, importanța îngrijirii corpului. De asemenea, echipamentul de schiat trebuie să fie unul aferent, care să contribuie emoțional la bunul mers al lucrurilor, pentru ca micuțul începător să identifice în sportul pe care îl practică o bucurie și un stil de viață obișnuit.

Ce tipuri de combinezoane de copii găsești în magazinul online Decathlon

La Decathlon găsești combinezon copii, salopete copii, costum ski copii, salopetă iarnă copii, toate în culori vii și prietenoase pe care copilul tău să le poarte cu plăcere ori de câte ori merge la zăpadă sau își pune clăparii în picioare. De asemenea, cu o salopetă impermeabilă copii, iarna e mai ușor să ții piept cu frigul, ninsoarea și intemperiile, stând fără griji atunci când copilul tău pleacă la joacă sau vă însoțește la munte. E clar că un costum copii te scapă de stres!

Avantajele de a cumpăra o salopetă de copii pentru iarnă de la Decathlon 

Schiatul le dezvoltă copiilor mobilitatea, echilibrul, le întărește musculatura, reprezentând exercițiu fizic și sănătate. Ce poate fi mai potrivit pentru copii decât să efectueze exerciții fizice atât de intense în aer liber, neforțați?! De asemenea, îmbunătățirea capacității de concentrare, sporirea creativității și a încrederii în sine sunt alte argumente pentru copii să învețe să schieze de la cele mai mici vârste. Te-am obișnuit deja cu prețuri mici și calitate înaltă, deci uite motivul pentru care să alegi combinezon iarnă copii și salopetă ski copii de la Decathlon, învățându-ți copilul e mic să se orienteze spre o viață sănătoasă fizic și emoțional.