INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte schi de partie femei

90 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Articole vestimentare de schi pentru copii: protecția, prinicpala preocupare

Gama Decathlon dedicată articolelor vestimentare de schi îi va aduce copilului dumneavoastră tot confortul și protecția necesară pentru a profita de zăpadă și iarnă în general, în cele mai bune condiții. Veți găsi în catalogul Decathlon încălțăminte, mănuși și alte articole de echipament care se potrivesc tuturor mărimilor, fie că este vorba despre fete sau băieți. Datorită coloramei diversificate (gri, portocaliu, albastru, etc.), articolele vestimentare disponibile spre vânzare se pot plia pe toate gusturile. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un combinezon pentru copii ideal pentru a transforma iarna într-un moment, permițându-i juniorului să schieze liniștit.

Cea mai bună calitatea pentru îmbrăcămintea de schi a copilului

Ne dorim, de asemenea, să alegeți cele mia bune produse pentru a-i asigura copilului ( 4-14 ani) confortul optim pe pârtie. De la combinezoane sau accesorii trecem la pantalonii de schi pentru copii, fiecare model din colecția Decathlon fiind conceput cu o căptușeală vătuită. Facem tot ceea ce este necesar pentru a putea profita de zilele de schi fără teama frigului iernatic.

Confort din cap până în picioare pentru copilul dumneavoastră

Dacă mergeți însoțit de copilul dumneavoastră să schiați, este foarte important să țineți cont de mia multe măsuri de protecție, pentru a-i asigura tot confortul de care poate beneficia. Articolele vestimentare care au încorporată o barieră termică sunt cea mai eficientă armă împotriva frigului. Un combinezon de schi calitativ, precum cele pe care vi le propunem la Decathlon pot juca rolul unui al doilea strat de piele, reîncălzind organismul și eliminand transpirația generată în timpul efortului fizic. Este cunoscut faptul că mâinile și urechile sunt părți fragile ale corpului, care trebuie protejate utilizand accesoriile adecvate. De aceea, căciulile și mănușile noastre se vor mula perfect pe nevoile copilului dumneavoastră.