INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipament de baschet pentru bărbați

6 produs produse

Ordonează după:

Cum să alegi corect hainele de baschet?

Ținuta ideală pentru baschet are rolul de a asigura libertatea de mișcare, de aceea este necesar să o alegi după forma corpului. Materialele respirabile precum mixurile de poliester, elastan și poliamida, sunt cele mai potrivite. Maiourile reprezintă alegerea potrivită deoarece lasă brațele libere, permițând flexibilitate în mișcare. Pentru a menține pielea uscată, alege pantalonii scurți care au în partea din spate materialul mai subțire pentru că oferă un plus de aerisire.

Cum să alegi ghetele de baschet pentru bărbați?

Ghetele de baschet pentru bărbați din mesh asigură respirabilitatea picioarelor, iar tapla interioară din spumă EVA, alături de cea exterioară din cauciuc asigură amortizarea și aderența necesare. Pentru confort în timpul săriturilor alege ghetele cu talpă mai lată, iar pentru a asigura propulsarea, orientează-te spre încălțămintea care are inserată o talpă ușoară și rigidă din TPU (Termoplastic din poliuretan). Fața înaltă a ghetelor este concepută pentru a oferi susținere piciorului și gleznei. Din punct de vedere al dimensiunii, este important ca încălțămintea să fie cu o mărime mai mare decât cea obișnuită.

Cum alegi accesoriile din echipamentul de baschet?

Alege șosetele pentru baschet prevăzute cu zone anti-frecare pentru a preveni apariția beșicilor, dintr-un mix de bumbac și material sintetic pentru a evacua transpirația. Genunchierele cu inserții duble din spumă asigură susținere încheieturilor și oferă protecție împotriva apariției leziunilor la contactul cu solul sau cu alți jucători.

De ce să alegi echipamentul de baschet de la Decathlon?

La Decathlon echipamentul de baschet din gama Tarmak este conceput pentru practicanții amatori și de performanță. Echipa de specialiști în sport analizează în detaliu nevoile corpului în timpul meciurilor de baschet și propune cele mai potrivite tehnologii pentru a-i ajuta pe sportivi să obțină performanța dorită. Toate echipamentele sunt testate pe teren, pe o perioada îndelungată de timp.