INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Proteine pudra

38 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi pudra proteică potrivită pentru nevoile tale ?

 

Proteinele sunt esențiale pentru dezvoltarea mușchiilor tăi, dar și pentru funcționarea întregului organism. Majoritatea dintre noi reușim să ne luăm cantitatea de proteine direct din alimente, dar lucrurile devin un pic mai complicate atunci când faci sport și vrei să-ți crești masa musculară. Aici intră în scenă pudra proteică, esențială pentru cei își doresc să piardă cât mai mult țesut adipos. 

 

În momentul de față, pe piață există trei tipuri de pudră, mai exact pudrele concentrate, care conțin 70-80% proteină, iar procentul rămas este format din carbohidrați, minerale, apă și grăsimi, și cele izolate, ce au un conținut de până la 90% proteină și, deci, o cantitate mai mică de nutrienți non-proteici. Aceasta este ideală pentru cei care doresc să consume proteine pure și să-și ia restul de nutrienți din alte suplimente nutritive. Cele două sunt completate de pudrele hidrolizate, care se se absorb cel mai rapid și rezultatele sunt vizibile într-un timp mai scurt.

 

Indiferent că vrei o pudră proteică vegană sau una din zer, la Decathlon ai tot ceea ce cauți. Gama noastră de produse este gândită pentru a răspunde cerințelor clienților, tocmai de aceea atât în magazin, cât și online găsești produse pe bază de proteină slabă, proteină vegetală sau produse pentru creșterea masei musculare.

 

De ce să cumperi pudra proteică de la Decathlon? 

 

Toate produsele comercializate de Decathlon sunt de la producători certificați și sunt realizate în conformitate cu toate normele și bunele practici de fabricare. În plus, au fost făcute controale fizio-chimice, senzoriale, microbiologice și toxicologice pe produsele finale, astfel încât tu să ai siguranța achiziționării celor mai bune proteine.