INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Geci drumetie - geci calduroase

50 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Care sunt cele mai căutate geci de drumeție de la Decathlon?

Trekking-ul este un tip de călătorie aventuroasă și lungă, efectuată pe jos în zonele în care mijloacele comune de transport nu sunt disponibile, motiv pentru care, atunci când te avânți într-o astfel de expediție, trebuie să fii echipat pe măsură. Geaca drumeție este acea geacă impermeabilă, cu glugă sau fără, în care te simți protejat/ă de condițiile meteo, pentru că, știi prea bine, când îți e lumea mai dragă, vremea îți poate face surprize

nu tocmai plăcute. Așadar, dacă te pregătești de o expediție, ia-ți la tine voia-bună și o geacă de drumeție în culori vii sau non-culori și începe-ți aventura!

Cum aleg geaca călduroasă pentru damă sau bărbați de care am nevoie?

Atunci când pornești în expediție, pe lângă bocanci și rucsac, este necesar să ai la tine și o geacă călduroasă damă, respectiv o geacă călduroasă bărbați. Vei spune probabil că ești obișnuit/ă cu frigul, însă e foarte important să păstrezi o temperatură constantă a corpului tău, evitând astfel riscul îmbolnăvirii. În plus, o astfel de geacă te protejează de ploaie, ninsoare sau viscol și de insectele naturii. Geaca perfectă se alege în funcție de locul în care o vei purta, de activitățile pe care plănuiești să le desfășori și, bineînțeles, de temperaturile de afară. Astfel, dacă plănuiești o plecare pe munte la final de toamnă sau chiar iarna, îți recomandăm geaca călduroasă 3 în 1 care acționează ca un izolator împotriva exteriorului. Iar dacă ești fan alpinism, atunci nu poți da greș cu o geacă damă/bărbați special concepută pentru marii aventurieri. Tot ce trebuie să știi este ce măsură porți și pentru ce te echipezi, iar Decathlon te ajută cu cele mai cool geci trekking pe care să le asortezi în funcție de context și de nevoi.