Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300 lei
Filtrare rezultate
3
produs produse pentru

Mingi gimnastica si pilates

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Comparare
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare
Înapoi la listă
compară produsele

De ce să optezi pentru o minge de gimnastică și pilates și cum o alegi?

La prima utilizare, nu știm prea bine ce să facem cu această minge mare și instabilă, dar pe măsură ce facem câteva exerciții, înțelegem cât de util este acest accesoriu de fitness. Există exerciții eficiente pentru toate nivelurile, care permit lucrarea parților inferioare ale corpului, mușchilor abdominali, ai spatelui și mușchilor brațelor.

Multiplele avantaje ale mingii de gimnastică și pilates

Mingea de gimnastică și pilates are numeroase avantaje. Este compactă, poate fi dezumflată pentru a fi transportată ușor. Poate fi folosită ca suport pentru numeroase exerciții variate. De asemenea, este foarte eficientă pentru că îți folosești toți mușchii corpului pentru a împiedica mingea să alunece în timpul exercițiilor. Este unul din accesoriile de fitness cele mai complete, care poate fi utilizat și împreună cu gantere.

Cum alegi mingea de gimnastică și pilates

Mingea de gimnastică și pilates are 3 mărimi: S, M și L. Ai ales mingea potrivită pentru tine dacă atunci când te așezi pe ea păstrezi un unghi de 90 grade la nivelul genunchilor și coapsele paralele cu solul. Atenție, nu umfla prea tare mingea! Trebuie să te afunzi puțin în ea atunci când te așezi, acest lucru conferă stabilitate și siguranță în timpul exercițiilor. Anumite mingi de gimnastică Domyos sont prevăzute cu sisteme care nu permit explozia mingii.

Ce exerciții pot face cu mingea de gimnastică și pilates?

Mingea de gimnastică și pilates poate fi singurul tău accesoriu pentru exerciții deoarece permite lucrarea tuturor mușchilor, inclusiv cei ai spatelui sau ai părții inferioare a brațelor. Este foarte eficientă pentru restabilirea echilibrului în cazul celor care practică un sport unilateral cum este tenisul. Totuși, este recomandat să faci în paralel și exerciții de întărire a mușchilor împreună cu ședințe cardio. DECATHLON îți recomandă să achiziționezi și o bicicletă eliptică pentru a crea un program complet de antrenamente la tine acasă.

Livrare

DECATHLON îți oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiezi, de asemenea, de metode de plată securizate și de un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.