Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300 lei
23 produse pentru

Lanterne, Lanterne frontale

Pret Crescator

Pret Crescator
Pret Descrescator
Rating
Discount %
Cele mai bune vanzari

Opinia utilizatorilor

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Comparare
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare
Înapoi la listă
compară produsele

Dacă hotărâți să înnoptați în cort în cadrul unei drumeții, sistemele de iluminare sunt indispensabile.

Iluminare adaptată

Datorită tehnologiei LED prezentă coform standardelor de producție, lanternele au devenit mult mai performate, dar și compacte. Vă oferim o gamă variată, din care puteți alege produsul adaptat nevoilor dumneavoastră: lanterne frontale sau tip torță . Lanternele pot lumina pentru mai multe ore. Există, de asememnea, lanternele cu dinam. În acest caz, bateriile nu mai sunt necesare, fiind suficient să rotiți manivela dispozitivuliui de câteva ori pentru a-l reîncărca. .

Lanternele Decathlon frontale, tip torta sau pentru camping

Având dimensiuni reduse, dar cu o bună aderență, mini-lanternele cu LED încap cu ușurință în rucsac sau geantă. Ele sunt, de asemenea, ușor de accesor în orice circumstanță. Datorită dimensiunilor adaptate palmelor mici, lanternele tip torță sunt ideale pentru copii. Le pot utiliza în cadrul unei drumeții sau în cort în momentul campării.

Luminozitate performantă

Lanternele pentru camping sunt proiectate pentru a oferi un nivel maxim de luminozitate, având o putere ce varianză într 40 și 500 de lumini, în funcție de model. Perfecte pentru momentele petrecute împreună, la masă sau în spațiul de campare. Se agață oriunde.