Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Drumetie

Bine ați venit în universul DRUMEȚIE! Indiferent dacă sunteți începător sau experimentat, marca Quechua vă însoțește în toate cele 4 experiențe : drumeție montană, în natură, drumeții rapide si drumeții pe teren cu zapadă.

 

Quechua îți propune 4 practici sportive pentru drumeția de o zi.

Tu pe care o alegi?

Natură :Drumeție ușoară, relaxantă, pe teren ușor denivelat, preponderent de câmpie.
Munte : Drumeții pe teren de munte, cu multiple denivelări.
Rapidă : Drumeții în ritm alert, pe teren variat, cu multiple denivelări și diferențe de altitudine.
Zăpadă : Drumeții de iarnă pe teren înzăpezit, cu sau fără diferențe de altitudine.

 
 

Quechua
TRICOU NH500 GRI BĂRBAȚI

34,Lei90

 
 

Sfaturile echipei Decathlon
CUM SĂ ALEGI TRICOUL DE DRUMEȚIE

Atunci când alegi un tricou de drumeție, este recomandat să ții cont de intensitatea efortului și de temperatura exterioară.

Experiență drumeție în natură | Quechua by Decathlon

Drumeţia, un sport plăcut şi accesibil tuturor, este o practică ce favorizează starea de bine, creşte rezistenţa şi scade nivelul de stres. De la simpla plimbare la mersul rapid sau la drumeţia pe munte, acest sport este potrivit oricui!

O activitate cu multiple virtuţi

Sursa noastră de motivaţie poate poate fi sportul, familia sau simpla dorinţă de reconectare cu natura şi de a profita de peisaje, însă cu toţii avem, la un moment dat, ocazia de a pleca în drumeţie. O activitate cu beneficii multiple, drumeţia este un sport complet, dinamic şi accesibil tuturor, indiferent de vârstă sau de condiţia materială. Efectele acestei practici sunt numeroase, printre care condiţia fizică (tonifierea musculară, oxigenare, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, etc.) sau mentală (atenuarea stresului, trezirea simţurilor). Mersul în mod regulat protejează corpul şi face bine moralului.

Diferite tipuri de drumeţie

În funcţie de nivelul tău şi de aşteptările tale, vei putea alege între diferite tipuri de practică: plimbarea prin natură, pentru a te încărca de energie, drumeţii uşoare sau rapide de-a lungul traseelor marcate, drumeţii la munte sau pe zăpadă, dar şi activităţi mai solicitante, precum trekking, trail sau alpinism.

Echipamentul practicantului de drumeţie

Fie că eşti un practicant avansat sau amator, această activitate în aer liber are ca primă etapă alegerea echipamentului potrivit. . Rucsacul de drumeţie îţi va permite să transporţi obiectele personale, dar şi să iei cu tine provizii de mâncare şi lichide. O pereche de încălţăminte de drumeţie îţi va oferi siguranţa şi confortul necesar în timpul plimbărilor pe drumuri neasfaltate. Există de asemenea beţe pentru mers, ce se vor dovedi deosebit de utile pentru a verifica parcursul, dar şi pentru a scădea greutatea exercitată asupra muşchilor şi articulaţiilor. Când ne gândim la drumeţie, ne gândim automat şi la îmbrăcămintea de drumeţie ,potrivită mai ales datorită prorietăţii sale de a fi impermeabilă : tricouri, pantaloni pentru bărbaţi sau pentru femei.

Decathlon este alături de tine

Stabilite de mai mult de 20 de ani la poalele muntelui Mont Blanc, echipele noastre concep şi testează produse ce răspund nevoilor tale. Marca Quechua de la Decathlon îţi propune tot echipamentul de drumeţie necesar, indiferent de anotimp (toamnă, iarnă) şi de experienţă : rucsacuri, jachete, echipament pentru camping, încălţăminte pentru bărbaţi sau femei.Echipele noastre te însoţesc şi în timpul practicii, oferindu-ţi numeroase sfaturi sportive.