LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE DE PESTE 200 LEI (EXCEPTÂND VOLUMINOASE ȘI BICICLETE)

Ski si Snowboard

25 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Bebe la schi: articolele vestimentare și accesoriile pe care trebuie să le vedeți

Dacă doriți să vă luați bebelușul (0-4 ani) pe pârtia de schi, trebuie să vă asigurați că este îmbrăcat corespunzător și că are la dispoziție accesoriile esențiale pentru a aprecia la maxim primele astfel de experiențe. Decathlon vă propune o selecție de combinezoane, salopete, pantaloniși bluze, pentru a le putea alege pe cele potrivite. Când vine vorba de accesorii, nu uitați în primul rând de mănuși, căciuli, șoșete și încălțăminte. Echipat corespunzător, bebelușul poate profita de o plimbare cu sania, fără să îi fie frig. Corpul său își va păstra în permanență o temperatură optimă, putând astfel să se bucure de aerul proaspăt și de primele sale experiențe la schi.

Hainele cele mai potrivile pentru bună-starea bebelușului

Combinezonul oferă numeroase avantaje. La combinaison offre de nombreux avantages. Primul dintre acestea, este faptul că articolul este confecționat dintr-o piesă, ținând aerul vântul, zăpada sau frigul departe de corp. Această izolare este asigurată de o căptușeală subțire, care garantează lejeritatea în mișcare a produsului. Pentru toate modelele, densitatea căptușelii este situată între 60 și 180 g/m². În ceea ce privește stratul exterior, acesta este realizat dintr-un material hidrofob. Picăturile de apă nu se mai pot infiltra astfel prin articolele vestimentare. Detaliile tehnice garantează performanța acestui combinezon, cum ar fi gulerul înalt care poate fi transforat cu ușurință într-o glugă. Zona din jurul încheieturilor este dotată cu un sistem care îi asigură ermeticitatea. Pentru bebelușii curajoși care îți doresc să facă „primii pași” pe schiuri, recomandăm utilizarea acestor costume. Oferă libertate de mișcare, lăsând aerul și razele soarelui să mângaie pielea celor mici. Nu uitați de protecția oferită de crema cu protecție solară, indiferent de circumstanțe. Pentru liniștea dumneavoastră, puteți opta și pentru o jachetă impermeabilă, captușită pe interior.

Ce accesorii trebuie să luați cu dumneavoastră când mergeți cu bebelușul la schi

Printre accesoriile pe care trebuie să le luați obligatoriu în bagaj se numără mănușile și cizmulițele. Decathlon vă propune diferite modele de mănuși, ideale pentru activitățile pe care cel mic le-ar putea desfășura. Dacă se va plimba cu sania, alegeți o pereche de mănuși cu un nivel ridicat de căptușeală. Datorită zonei elastice din jurul încheieturilor, bebelușul va putea să îți miște cu ușurință mâinile, fără ca zăpada să se infiltreze în mănuși. Dacă cel mic este pregătit pentru a urca pe schiuri, atunci optați pentru o pereche de mănuși mai lungi. Manșetele înalte și elastice se poziționează sub bluză, pentru a asigura confort și ermetism. Este important ca cel mic să aibă în permanență picioarele calde. Alegeți o pereche de cizmulițe impermeabile, care să aibă captușeala din blană. Pentru ca bebelușul să nu alunece când va încerca să meargă pe marginea pistei, optați pentru o pereche de cizme cu talpa aderentă.