INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Elemente de siguranta schi de tura

7 produs produse

Ordonează după:

Du-te la munți în siguranță optând pentru un kit de siguranță.

Muntele este frumos, desigur, dar este și periculos. Prin urmare, este imperativ să vă echipați cu toate accesoriile necesare pentru a schia în condiții de siguranță. Principalul pericol atunci când ieșiți în munți, și mai ales dacă faceți excursii în afara pistelor, este să vă confruntați cu o avalanșă. Din nefericire, în fiecare an, schiorii nu dispun de previziune și se confruntă cu astfel de pericole. Și dacă întâmplător ți se întâmplă, e mai bine să fii echipat cu un detector DVA sau detector al victimelor avalanșelor. Acesta din urmă va permite ca salvarea să vă detecteze cât mai repede posibil cu mare precizie. Modelele pe care le oferim, marca ARVA, sunt recunoscute pe plan mondial pentru eficiența lor.

Sonda.

Sonda, între timp, va ajuta la salvare pentru a estima adâncimea îngropării.

Lopata.

O lopată va fi, de asemenea, de mare ajutor: aici este imperativ să optezi pentru cel mai bun raport greutate și putere. Știind că într-o salvare, lopata este cea mai importantă, precum și să fie echipat cu cele mai bune echipamente.

Rucsacul special pentru siguranța montană.

Și pentru a purta toate acestea fără a fi jenat în mișcările tale, tot ce trebuie să faci este să alegi un rucsac adecvat pentru schiul de tură. Modelele pe care le oferim au fost special concepute pentru a transporta detectorul de avalanșe, sonda și lopata în modul cel mai ergonomic posibil. În plus, pungile noastre de mare capacitate au fost proiectate în materiale speciale pentru a fi la fel de ușoare, oferind în același timp o soliditate falsă. Cu astfel de echipamente, puteți merge în siguranță în munți și nu vă mai temeți de vreun pericol!

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.