INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Material schi de tura

3 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Material schi de tură: schiuri pentru o alunecare liberă.

Pentru schiul de tură, oferim schiuri personalizate, concepute pentru a practica off-piste indiferent de nivelul dvs. Am studiat în mod special greutatea echipamentului nostru, facându-l cât mai ușor (mai puțin de 3kg) pentru a limita oboseala în urcări lungi. Aceste schiuri de tură cu un miez de lemn sunt versatile și la fel de eficiente și atunci când urcați, ca și când coborâți pe pantă. Descoperiți și schiurile noastre ușoare. Mai largi decât modelele standard, favorizează schiul pe toate tipurile de zăpadă: pudră, gheață, ...

Echipament schi de tură: alegeți legăturile și clăparii dvs.

În timpul practicării schiului de tură, legăturile sunt esențiale pentru confortul dvs., atât în urcare, cât și în coborâre. Ușoare și fiabile, ele sunt de asemenea ajustabile și montate pe o placă de aluminiu care crește rezistența lor în caz de torsiune. Majoritatea modelelor noastre permit utilizarea schiurilor cu încălțăminte pentru drumeții cu inserții. Pentru a vă facilita ascensiunea, profitați de sistemul nostru practic care vă permite să manipulați capacul fără a fi nevoie să utilizați lumina. În secțiunea de schi de tură, oferim modele de schiuri pentru bărbați și femei care se adaptează la toate tipurile de legături. Ele promovează tranziția dintre mersul pe jos și alunecarea pentru performanțe maxime pe coborâre. În cele din urmă, bețele noștre de schi sunt proiectate din aluminiu sau dintr-un aliaj de aluminiu de înaltă densitate care le face ușore și robuste. Înălțimea lor este reglabilă.

Schi de tură : accesorii esențiale.

Schiul de tură este o disciplină tehnică, presupune transportul unor accesorii în geantă. Nu uitați să vă aduceți un spray cu clei. De asemenea, foarte practic, racleta încalzita este ideală pentru curățarea si pregătirea suprafeței înainte de a se raspandi un nou strat de zăpadă. Pentru a evita pierderea schiurilor în cazul unei căderi, alegeți și leasurile de siguranță echipate cu un carabinieră.

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.