INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Papuci Copii

22 produs produse

Ordonează după:

Chestionar Mopinion
Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi papucii potriviți pentru copilul tău

Așa cum cel mai important aspect atunci când alegem adidasi sau ghete pentru cei mici este confortul și mărimea, același lucru este valabil și pentru momentele când trebuie să le cumpărăm papuci. O pereche de papuci copii trebuie să aibă talpa flexibilă și să ofere stabilitate piciorului, mai ales dacă sunt purtați pe lângă bazinul de înot, unde suprafața este alunecoasă și pot apărea accidente. De asemenea, trebuie măsurat foarte bine piciorul și ales din tabelul de mărimi cea potrivită pentru cel mic. O pereche de papuci prea mari sau prea mici îl vor face pe cel mic să nu meargă cum trebuie și chiar să fie predispuns unor accidentări.i. 

 

Pentru a-ți face misiunea mai ușoară, Decathlon îți pune la dispoziție o gamă variată de culori și modele tocmai pentru a-i atrage pe cei mici. Dacă ai nevoie de papuci sport pe care cel mic să-i folosească la piscină, atunci alege o pereche de la Nabaiji, un produs conceput pentru deplasarea pe marginea bazinului de înot și care oferă o aderență bună chiar și pe sol umed, datorită striațiilor de pe talpă.

 

Așadar, nu mai aștepta și cumpără perechea potrivită de papaci pentru copilul tău de la Decathlon. Indiferent că vii în magazin sau comanzi online, ai la dispoziție oferte și promoții la sute de produse.