INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Adidasi copii, baieti si fete

118 produs produse

Ordonează după:

Chestionar Mopinion
Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum aleg încălțămintea sport potrivită pentru copilul meu?

Rafturile magazinelor sunt pline de modele de adidasi pentru copii și există foarte multe firme care tentează părintele prin design, culori sau diverse accesorii, precum luminițe și rotițe. Cu toate acestea, nu toate sunt potrivite pentru copii și nu respectă recomandările privind sănătatea priciorelor celor mici. Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când mergem să cumpărăm încălțăminte sport pentru cei mici este lungimea. Așadar, o pereche de adidași fete sau băieți trebuie să fie mai mare cu aproximativ un centimetru tocmai pentru a nu provoca deformarea piciorului. Totodată, nu este recomandat să fie nici prea mari pentru că vor duce la instabilitate și la un mers mai dificil. 

 

O pereche de adidasi băieți sau fete trebuie să aibă talpa flexibilă și care să nu alunece. Nu este recomandat să cumpărăm o încălțăminte cu talpă rigidă pentru că aceasta va îngreuna și deforma mersul copiilor. La Decathlon, toate modele de încălțăminte sport pentru copii sunt realizate în conformitate cu recomandările din domeniu.

Alege încălțămintea în funcție de sport

Dacă cel mic practică un sport, atunci ai grijă să-i cumperi adidașii adecvați. Decathlon te așteaptă cu o mulțime de modele, concepute special pentru diferite sporturi, precum tenis, fotbal, baschet sau badminton. În plus, acordă atenție încălțăminței și atunci când mergeți într-o drumeție și comandă online o pereche de ghete sport care să susțină piciorul copilului pe teren accidentat.