INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Sosete pentru barbati

254 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi șosetele bărbătești potrivite

Chiar dacă la prima vedere pare că nu le dăm o importanță aparte soșetelor bărbătești, în fapt suntem extrem de atenți la materialele din care sunt realizate și punem un accent deosebit pe calitatea acestora atunci când le cumpărăm. La fel ca și în cazul bluzelor, hanoracelor și pantalonilor, la Decathlon am conceput pentru tine o gamă incredibilă de șosete care să fie potrivite pentru sportul pe care îl practici. Astfel, pentru zilele petrecute la schi, te sfătuim să îți cumperi o pereche de șosete cu elastic integrat tocmai pentru a nu aluneca și pentru a te feri de un disconfort inutil. Totodată, aceste șosete lungi sunt realizate din materiale ce garantează confort termic și tehnicitate. Lâna îmbină rezistența cu izolarea, având o capacitate mare de absorbție a transpirației, dar și una naturală de limitare a apariţiei mirosurilor.

 

Pentru fiecare model de șosete, indiferent că sunt pentru tenis sau fotbal, sunt folosite materiale de calitate și care asigură stabilitate. Dacă ai nevoie de o pereche de jambiere, pe Decathlon ai mai multe variante din care poți alege, fiecare dintre acestea fiind concepute în urma observațiilor de pe teren. Toate sunt prevăzute cu bandă elastică din zona mediană a piciorului, ce asigură susținere, iar materialul permite pielii să respire. Tot la noi, atât în magazin, cât și online, găsești șosete scurte sau lungi, potrivite pentru orice activitate sportivă sau pentru folosirea de zi cu zi.

De ce să cumperi șosete pentru bărbați de la Decathlon

În afara materialelor de calitate pe care le folosim în realizarea șosetelor, la Decathlon ai siguranța că fiecare artcol este studiat și conceput prin prisma observațiilor și sugestiilor venite atât de la specialiști, cât și de la clienți. Mai mult, oferta este una bogată și mereu vei găsi promoții și prețuri atractive la produsele preferate.