INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Incaltaminte Copii - Fete si baieti

236 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Ce trebuie să știți despre alegerea unei perechi ideale de încălțăminte pentru copii

Pentru că forma piciorului la copii este în plin proces de dezvoltare, încălțămintea celor mici trebuie să fie calitativă și să respecte anumite criterii. Unul dintre acestea este ca talpa să fie dreaptă, pentru a nu influența negativ formarea boltei piciorului, ce poate atrage afecțiuni și dureri de spate pe viitor. De asemenea, flexbilitatea și confortul sunt alte două caracteristici importante, pe care încălțămintea din oferta Decathlon le are, indiferent de model. Nu uitați de sistemul de închidere, care trebuie să fie cât mai simplu: arici ori șireturi elastice.

Ce încălțăminte pentru copii găsiți în selecția magazinului Decathlon

Pentru că toate produsele sunt de calitate, nu rămâne decât să alegeți perechea ideală ținând cont de aspectele de interes pentru dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a achiziționa încălțăminte pentru copii atât pentru sezonul cald, primăvară-vară, cât și pentru cel rece, toamnă-iarnă. În plus, puteți opta pentru încălțăminte de firmă pentru copii, pe care o puteți cumpara online, ieftin, de la Decathlon. Nu în ultimul rând, veți descoperi numeroase modele cu talpă moale, flexibilă, perfecte pentru purtarea la grădiniță, la școală, la activități sportive sau în timpul liber, atât în interior, cât și in exterior.

Încălțăminte ieftină pentru copii, pentru diferite sporturi

Înainte să achiziționați un model de încălțăminte pentru copii, trebuie să vă gândiți și la activitatea pentru care va fi folosită, la fel ca în cazul adulților. De exemplu, adidașii pentru mers sportiv asigură o aderența optimă, confort sporit și protecție împotriva accidentărilor și a umidității din exterior.

Încălțămintea pentru fete

Știm că fetele iubesc culorile mai delicate, iar pe Decathlon vei descoperi modele care să se potrivească personalității lor. Fie că sunt înnebunite după roz, portocaliu sau verde, nu vei avea nicio problemă să găsești modelul pe care să-l adore. Așadar, orice ai căuta, de la teniși, pantofi sport, sandale sau poate chiar șlapi pentru plajă, nu avea emoții pentru că aici vei avea o mulțime de variante frumoase. Totodată, dacă ai acasă o mică dansatoare sau o pasionată de karate sau judo, comandă rapid încălțămintea de care are nevoie pentru rezultate formidabile.

Încălțămintea pentru băieți

Fie că își doresc o nouă pereche de ghete pentru fotbal sau i s-au stricat papucii pentru piscină, pe Decathlon poți alege împreună cu el modelul favorit. Ai la îndemână sute de produse special concepute pentru băieți. Culorile puternice de roșu și albastru sunt și ele atent alese, așadar cel mic se va simți sigur pe el purtând încălțămintea de la Decathlon.