INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Încălțăminte copii pentru sport

158 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

CUM AJUTĂ ÎNCĂLȚĂMINTEA POTRIVITĂ LA CREȘTEREA PERFORMANȚEI SPORTIVE A COPIILOR?

Fiecare sport se desfășoară pe un anumit tip de teren și în condiții specifice. Dacă în cazul fotbalului ghetele speciale sunt cele mai potrivite deoarece permit aderență crescută și facilitează viteza, încălțămintea de tenis variază în funcție de teren. Așadar, încălțămintea joacă un rol major în atingerea performanței.


CUM ALEGI PANTOFI SPORT PENTRU UN PICIOR ÎN CREȘTERE?

Picioarele copiilor sunt într-o continuă dezvoltare, de aceea s-ar putea să ai probleme cu alegerea încălțămintei. Să fie fixă sau puțin mai mare? În primul rând, verifică dacă pantofii sunt calitativi, dacă talpa este dreaptă și dacă sunt flexibili. Pentru copiii de vârste mai mici alege întotdeauna un sistem de închidere cât mai simplu.


CE ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU COPII GĂSEȘTI ÎN SELECȚIA MAGAZINULUI DECATHLON?

Modelele din oferta noastră cu talpă moale, flexibilă sunt perfecte pentru purtarea la grădiniță, la școală, la activități sportive sau în timpul liber, atât în interior, cât și in exterior. La Decathlon, ai posibilitatea de a achiziționa încălțăminte pentru copii atât pentru sezonul cald, primăvară-vară, cât și pentru cel rece, toamnă-iarnă. În plus, poți opta pentru încălțăminte de la branduri internaționale, pe care o poți cumpăra online, la prețuri competitive.