INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Hanorace si polare copii

61 produs produse

Ordonează după:

Chestionar Mopinion
Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi hanoracul potrivit pentru copilul tău?

Fie toamnă, fie iarnă sau primăvară, cei mici au nevoie în garderoba lor de hanorace și bluze călduroase și care să fie din materiale prietenoase cu pielea lor. Indiferent că le cumperi pentru diferite activități sportive sau doar ca piese vestimentare de zi cu zi, hanoracele trebuie să fie de calitate și extrem de ușor de folosit de cei mici. De asemenea, indiferent de vârstă, copilăria este o etapă plină de energie și de curiozitate, iar hainele, dacă sunt alese corespunzător, îi ajută pe cei mici să se concentreze asupra sportului și contribuie la dezvoltarea încrederii în sine. Știm că sportul are extrem de multe beneficii asupra sănătății copiilor și are un rol determinant în dezvoltarea fizică și psihică a copilului.

 

În funcție de vârstă și nevoi, de la Decathlon poți alege hanorac cu fermoar, potrivite pentru drumeție, echitație, dar și hanorac cu glugă, indicat pentru zilele petrecute la schi și pe pârtie. Mai mult, atât în magazin, cât și online vei găsi șiu hanorace tip jachetă, acestea fiind mult mai groase și potrivite pentru mai multe sezoane.

De ce să cumperi hanorace pentru copii de la Decathlon?

În primul rând, la Decathlon punem accent pe calitatea produselor și a materialelor pe care le folosim. Fie că îți dorești să-i cumperi celui mic un hanorac nou pentru baschet sau fotbal, aici ai o gamă completă de articole și ai posibilitatea să alegi dintr-o colecție inedită de modele și culori.