INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Echipament de munte

106 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum să alegi vestimentația de munte potrivită pentru drumețiile de vară?

Pentru drumețiile de munte pe timp de vară alege un echipamentul de trekking care să îți asigure stabilitate și ușurință de deplasare. Cel mai important aspect este legat de calitatea materialelor și a tehnologiei folosite în confecționarea pieselor vestimentare. De aceea, orientează-te către haine din materiale subțiri, fine la atingere, dar care să asigure confort organismului prin păstrarea umidității și a temperaturii optime, precum și prin gradul de ventilație care permite aerului să circule mai bine.

Fibrele sintetice precum: adică poliamida, poliesterul și elastanul, combinate cu tehnologiile de tip dry fit și coolmax sunt potrivite pentru echipamentele de drumetie pentru drumetiile pe timp de vara. Inserțiile speciale și panourile de plasă contribuie la asigurarea ventilației corespunzătoare. Transpirația este evaporată rapid, iar corpul își menține temperatura constantă. Pentru jachete, alege materialele impermeabile care te vor proteja de clima nefavorabilă, precum softshell, hardshell si poliuretan.


Cum să alegi vestimentația de munte potrivită pentru drumețiile de iarnă?

În echipamentul de munte pentru iarnă include articolele vestimentare confecționate din materiale termoizolante și impermeabile. Polarul este cea mai potrivită alegere pentru hainele de iarnă, dar în combinație cu alte țesături sintetice care nu mențin umezeala, permit pielii să respire și sunt tratate cu substanțe hidrofobe.

Tehnologiile recomandate sunt thermolite, deoarece permite captarea aerului cald și păstrarea căldurii chiar și în condiții de umiditate și coolmax care provoacă evaporarea umidității în timp record. Pe lângă funcțiile performante pe care le au, aceste țesături îți asigură libertatea de mișcare și elasticitatea de care ai nevoie.


De ce să alegi echipamentul pentru drumețiile montane de la Decathlon?

La Decathlon găsești articole vestimentare pentru drumețiile pe munte din orice sezon. Articolele vestimentare din echipamentul pentru munte au fost construite de specialiști în sport și medicină. De aceea, ele respectă toate specificațiile necesare care vin în întâmpinarea nevoilor corpului uman atunci când participă la activitate fizică în climatul specific montan.