DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Ochelari pentru Alergare

5 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Gen

  • Luminozitate

  • Pret

  • Culoare

  • Opinia utilizatorilor

Alergări cu un nivel de intensitate ridicat: protevați-vă ochii!

Încercați în permanență să vă îmbunătățiți performanțele când vine vorba de alergare? Pentru a vă bucura din plin de aceste experințe, nu uitați niicodată să vă echipați corespunzător, astfel încât să vă protejați cele mai fragile parți ale organismului. Ochii sunt ținta tuturor inconvenietelor: nisip, pietricele, plante înalte, insecte sau razele nocive ale soarelui. Pentru a nu întâmpina dificultăți în timpul cursei, optați pentru ochealarii de soare special concepuți pentru alergare, adaptați nivelului dumneavoastră de practică.

Un scut împotriva șocurilor și a razelor UV

Principala preocupare a practicanților de trail este să se ferească de soare care, nu numai că dăunează ochilor, dar poate fi proiecta reflexii periculoase pe teren accidentat. La DECATHLON găsiți modele de ochelari pentru trail, 100% protejați de razele UV. Brandul Kalenji vă propune acest tip de ochelari cu două seturi de lentile ce pot fi schimbate între ele: primele pentru perioadele însorite iar celelalte, cu un nivel de filtrare al razelor mai scăzut, pentru perioadele înnourate. Anumite perechi sunt dotate cu lentile fotocromatice care se adaptează luminozității din jur. Lentilele ochelarilor pentru alergare și trail sunt confecționate din policarbonat ultrarezistent, pentru ca șocurile la care pot fi supuse să nu reprezinte o problemă.

Modele pentru toate fizionomiile

Deoarece este inevitabil să nu vă pierdeți ochelarii în timpul cursel, DECATHLON vă propune modele de mărimi diferite, care se adaptează fizionomiei feței fiecărui sportiv. Puteți astfel să purtați ochelarii pentru alergare și trail fără să vă mai fie teamă că îi veți rătăci. În acest caz, asigurați-vă că alegeți un model care oferă o aderență suficientă, astfel încât să fiți protejați pe toată durata cursei.