Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Golf

Bun venit in universul GOLFULUI !

Decathlon va propune o gama completa de produse tehnice si inovative, menite sa va acompanieze in practicarea Golfului.

Alege echipamentul adecvat stilului de joc ales !

 
 

Descoperă mingea perfectă pentru viitor meci de golf!

Descoperă plăcerea meciurilor de golf!

Golful este cunoscut drept un sport complex, dar extrem de relaxant, menit să utilizeze atât capacitățile fizice, cât și pe cele psihice! Alege echipamentul potrivit tipului și nivelului de practică și lansează o nouă provocare sportivă în rândul celor dragi!

 
 

Inesis
Încălțăminte bărbați
SPIKELESS 100

149LEI90

Confort - Polivalență - Lejeritate

 
 

Echipamentul necesar
pentru jucătorul de golf

Descoperiți produsele pe care noi le considerăm indinspensabile pentru o primă experință reușită!


Golful, un sport complex și distractiv!

Golful este un sport pentru exterior, care poate fi practicat la orice vârstă. Este sportul ideal pentur a petrece momente relaxante în familie, într-un cadru natural și înverzit. În acest moment în România se găsesc numeroase terenuri de golf și două simulatoare.

Produsele indispensabile practicării golfului

O geantă de golf echipată corespunător conține crose driver, parcurs, hibrid, wedges, putter și din fier unitar. Pe de altă parte, dacă sunteți începător, un set predefinit de crose este ideal și vă va permite să progresați pe teren! Pentru a vă îmbunătăți performanțele, vă puteți completa echipamentul cu un cărucior pentru golf, teeuri sau alte accesorii, precum un telemetru sau ceas GPS. Îmbrăcămintea pentru jucătorul de golf este de asemenea un element la fel de important. Alegeți-vă îmbrăcămintea în funcție de condițiile meteo. Gama Decathlon este compusă din jachete și pantaloni pentru vreme ploioasă, pulovere și geci pentru temperaturi scăzute, etc.

Inesis, marca Decathlon pentru golf

Inesis este marca Decathlon pentru Golf. Echipele se animă pe calitatea produselor, fără a pierde din vedere însă cel mai bun preț, pentru a face astfel sportul mai accesibil. Reprezentanții Decathlon sunt disponibili să vă ajute cu sfaturi tehnice pentru achiziționarea echipamentului. .