Livrare gratuita pentru comenzile de minim 200 lei

Golf

Bun venit in universul GOLFULUI !

Decathlon va propune o gama completa de produse tehnice si inovative, menite sa va acompanieze in practicarea Golfului.

Alege echipamentul adecvat stilului de joc ales !

 
 

Experimentează golful iarna!

Frigul a revenit, dar nu trebuie să devină inamicul dumneavoastră!

Sezonul toamnă-iarnă marchează instalarea temperaturilor scăzute și a condițiilor meteo capricioase. Golful, chiar și în aceste condiții, trebuie să rămână o plăcere! INESIS vă propune o gamă complet adaptată practicii dumneavoastră, ținând cont atât de transferul termic, cât și de ușurința în mișcare.

 
 

Inesis
Jachetă Windcut 900

74LEI90

Impermeabilitate - Lejeritate în mișcare

 
 

Echipamentul necesar
pentru jucătorul de golf

Descoperiți produsele pe care noi le considerăm indinspensabile pentru o primă experință reușită!


Golful, un sport complex și distractiv!

Golful este un sport pentru exterior, care poate fi practicat la orice vârstă. Este sportul ideal pentur a petrece momente relaxante în familie, într-un cadru natural și înverzit. În acest moment în România se găsesc numeroase terenuri de golf și două simulatoare.

Produsele indispensabile practicării golfului

O geantă de golf echipată corespunător conține crose driver, parcurs, hibrid, wedges, putter și din fier unitar. Pe de altă parte, dacă sunteți începător, un set predefinit de crose este ideal și vă va permite să progresați pe teren! Pentru a vă îmbunătăți performanțele, vă puteți completa echipamentul cu un cărucior pentru golf, teeuri sau alte accesorii, precum un telemetru sau ceas GPS. Îmbrăcămintea pentru jucătorul de golf este de asemenea un element la fel de important. Alegeți-vă îmbrăcămintea în funcție de condițiile meteo. Gama Decathlon este compusă din jachete și pantaloni pentru vreme ploioasă, pulovere și geci pentru temperaturi scăzute, etc.

Inesis, marca Decathlon pentru golf

Inesis este marca Decathlon pentru Golf. Echipele se animă pe calitatea produselor, fără a pierde din vedere însă cel mai bun preț, pentru a face astfel sportul mai accesibil. Reprezentanții Decathlon sunt disponibili să vă ajute cu sfaturi tehnice pentru achiziționarea echipamentului. .