INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Genti impermeabile si recipiente apa Caiac

2 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (1) Șterge tot
    Rucsac
  • Tip produs

  • Volum

  • Culoare

  • Pret

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Descoperiți gențile și husele etanșe, ideale pentru protejarea telefonului mobil la bordul caiacul dumneavoastră ITIWIT

O dată îmbarcați în caiac, este dificil să vă protejați bunurile de apă, fără echipamentul adecvat. Telefoanele mobile sunt produse dintr-un material sensibil la contactul cu apa, chiar dacă sunt utile în timpul navigării în caiac. Dacă vă hotărâți să vă luați telefonul modul la bordul ambarcațiunii dumneavoastră, echipațivă cu o husă etanșă, chiar dacă vă considerați experimentat în această practică. Gama Decathlon vă pune la dispoziție mai multe astfel de modele: huse pentru telefoane mici, sau mari, huse pentru tablete, etc. Există de asemenea huse etanșe tactile, care vă permit să utilizați în continuare telefonul mobil. Pentru a evita ca telefonul dumneavoastră să se scufunde în cazul în care îl scăpați, alegeți husele etanșe flotabile !

Bidoanele etanșe: un accesoriu polivalent pentru caiac

Bidoanele etanșe sunt concepute să vă protejeze bunurile de ploaie sau umiditate, în timpul ieșirilor cu un caiac rigid. Există bidoane etanșe cu o capacitate de la 4 la 30 de litri, pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră. Avantajele acestora? Bidoanele pentru caiac sunt în totalitate etanșe, chiar și în cazul răsturnării cu ambarcațiunea. O gură de deschidere încăpătoare vă va permite să aveți acces cu ușurință la bunurile dumneavoastră. Acest accesoriu se poate conecta direct la caiacul dumneavoastră, pentru a nu risca să îl pierdeți.

Rucsacurile etanșe ITIWIT: pentru a vă păstra bunurile uscate în timpul plimbării în caiac.

Un alt produs din gama genți, huse li bidoane ITIWIT : rucsacul etanș. Acest rucsac pretejează împotriva apei, în timpul plimbarii în caiac sau a scufundărilor scurte. Este ideal pentru protejarea articolelor vestimentare de schimb sau pentru transportarea alimentelor la bordul ambarcațiunii. Alegeți produsul care să aibă capacitatea potrivită practicii și duratei plimbărilor dumneavoastră: 5L, 10L, 20L, 30L, 40L sau 60L. Choisissez la contenance la plus appropriée à votre pratique ou à la durée de vos sorties : 5L, 10 L, 20 L, 30 L, 40 L ou 60 L. Acum sunteți echipat corespunzător pentru practicarea sporturilor în caiac!