INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte, Shorty, combinezoane, incaltaminte caiac

11 produs produse

Ordonează după:

În timpul verii, articolele vestimentare pentru caiac sunt reprezentate de un top anti-UV și un combinezon

Este plăcut să navigați în caiac iar singurele articole vestimentare de care să aveți nevoie să fie un top anti-UV și un șort din neopren subțire, pentru bărbați sau damă . Atenție: această îmbrăcăminte ușoară este rezervată practicării ocazionale și ieșirilor pe termen scurt în timpul verii. Dacă vă doriți să petreceți mai multe ore în apă sau sunteți friguroși, un combinezon din neopren pentru bărbați sau pentru damă este mai potrivit unui nivel de practică regulat în timpul verii. Senzația de frig depinde de asemenea de nivelul de oboseală, nu doar de temperatura apei.

În primpul sezonului de primăvară sau toamnă: un combinezon din neopren

De îndată ce apare mijlocul sezonului, temperatura apei și cea a aerului oscilează pe o scară mai largă, sau chiar se diminuează foarte mult. Luați în considerare faptul că trebuie să vă protejați mai bine de frig, în timpul navigării folosind caiacele gonflabile sau pe cele rigide , în timpul toamnei sau al primăverii! ! Aliatul dumneavoastră? Neoprenul: un material izolant care vă ajută să evitați pierderea căldurii corpului. Alegeți un combinezon tradițional din neopren pentru bărbați sau unul pentru damă care vă protejează întreg corpul, dar mai ales spatele, împotriva frigului, fără a vă limita libertatea de mișcare. De exemplu, combinezonul gri cu albastru și portocaliu vă va lăsa brațele libere în totalitate. Pentru o mai bună protecție la nivelul gambelor, puteți opta pentru pantalonii lungi din neopren, ca și alternativă a combinezonului clasic. Pentru copiii înițiați în utilizarea caiacului, Decathlon vă oferă un combinezon din neopren special conceput pentru aceștia.

Iarna: cizmele din neopren pentru caiac

Petru a vă perfecționa practica în utilizarea caiacului și a putea evolua indiferent de sezon, puteți lua în considere articolul adaptat practicii ocazionale sau regulate, în perioadele în care temperaturile scad considerabil: încălțămintea din neopren. Botoșii sunt rezistenți împotriva abraziunii și vă protejează termic. Astfel, părțile cele mai sensibile la schimbările de temperatură și cele prin care transferul termic se realizează cel mai ușor vor fi izolate, permițându-vă să vă bucurați de experința în apă!