INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Veste de salvare și accesorii echipament de navigație

107 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Ce tip de accesorii trebuie să incluzi în echipamentul de navigație pentru a fi complet?

Unul dintre cele mai importante accesorii este vesta de salvare. Aceasta este de mai multe tipuri, în funcție de niveluri și de tipul de folosire. Există veste de salvare cu un grad de flotabilitate mai mare, concepute pentru începători sau veste cu declanșare automată. Vestele de salvare au rolul de a asigura flotabilitatea, de aceea sunt confecționate din polietilenă.

Croiala scurtă are rolul de a oferi libertatea de mișcare, mai ales la nivelul brațelor și a umerilor. Nivelul de vizibilitate este un alt aspect important, de aceea, vestele de salvare au culori puternice, fluorescente și sunt prevăzute cu benzi reflectorizante. Unele au chiar și fluier incorporat.

Ochelari de soare pentru navigație sunt concepuți din materiale rezistente, care nu alunecă de pe față în caz de umiditate. De asemenea au și abilitatea de a pluti pe apă, datorită inserției bulelor de aer din interiorul ramelor și a materialului ușor.

Pentru transportul echipamentului de navigație, gențile și rucsacurile hidrofobe sunt cele mai potrivite deoarece nu absorb apa, ci o resping, iar materialul dur asigură rezistența la frecare. Acestea sunt de diferite dimensiuni și sunt prevăzute cu compartimente pentru a putea organiza echipamentul pe categorii.

Mânușile din neopren protejează mâine de frig și umezeală, fiind impermeabile. Purtarea lor previne apariția leziunilor la nivelul pielii în momentul gestionării corzilor. Unele tipuri de mânuși sunt prevăzute cu întărituri la glezne pentru o mai bună susținere a lor.

În echipamentul de sailing, pe lângă accesoriile de protecție, mai sunt incluse și ustensilele pentru ambarcațiuni precum carabinere, baloane de acostare, coarde pentru ambarcațiune (fire pentru supralegare, școtă de navigație, coardă de acostare, funga de navigație, etc), diferite tipuri de verigi, instrumente semnalizatoare, ancore, dopuri, anexă la ambarcațiune, etc.

De ce să alegi echipamentul de sailing de la Decathlon?

Echipamentul de navigație de la Decathlon a fost conceput pe baza sfaturilor primite de la practicanți, astfel încât specificațiile produselor să răspundă la nevoile persoanelor care desfășoară activități nautice. Diversitatea de accesorii te ajută să construiești un echipament complet pentru a te bucura de activități în siguranță.