INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Accesorii alergare

88 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Completați echipamentul de alergare cu accesorii specifice

Echipamentul de alergare constă în două elemente centrale: încălțămintea și îmbrăcăminte de alergat. Dar există, de asemenea, multe accesorii de alergare care îți îmbunătățesc confortul în timpul efortului și după. Alte produse sunt, de asemenea, foarte utile pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanța în timp ce vă distrați!

Accesoriile esențiale de alergare pentru un bun rezultat

Pentru iubitorii alergarii, accesoriile de alergare pentru femei sau bărbați sunt esentiale. Pentru confortul dumneavoastră, puteți alege dintr-o selecție de lenjerie special concepută pentru alergare: respirabilă și confortabilă, se usucă rapid și oferă suport optim. Nu uitați să alegeți șosete întărite la călcâi și degete pentru confort și durabilitate. Pentru vremea rece, optați pentru mănuși, precum și bandană sau caciulă pentru a vă proteja de frig. Vara, optați pentru șapcă pentru a vă proteja de soare. Pe partea de securitate, gândiți-vă la banderolele reflectorizante și suporturile pentru smartphone pentru a apela pe cineva dacă există o problemă.

Optimizați performanța cu accesoriile de alergare

Numeroasele accesorii de alergare fac posibilă maximizarea performanței: suporturile pentru sticlă asigură faptul că nu trebuie să vă opriți să beți, la fel ca și bidoanele de apă pe care le puteți încadra în rucsacul dvs. de alergare. Un alt accesoriu care nu trebuie ratat: accesoriile de măsurare a activității care vă permit să vă colectați frecvența cardiacă și să vă oferiți informații despre ritmul cardiac și distanța .

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.