INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Tricouri cu echipe de fotbal pentru copii

19 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum să alegi corect tricourile pentru echipele de fotbal?

În timpul fotbalului, corpul este supus variațiilor de temperatură atât din cauza climatului exterior, cât și din cauza intensității efortului. Tricourile pentru fotbal au acest rol: de a păstra organismul în condiții optime de funcționare, prevenind afecțiunile medicale și asigurând flexibilitatea pentru sporirea performanței.

Pentru a asigura libertatea de mișcare, alege un tricou elastic care se mulează pe corp. Acesta va urmări îndeaproape toate mișcările corpului. De asemenea, un tricou fix pe corp contribuie la creșterea vitezei de deplasare.

Respirabilitatea este dată de materialele sintetice precum poliesterul, poliamida și elastanul. Fibrele fine permit aerului să circule normal pentru ca pielea să respire corespunzător. Absorbția și evacuarea rapidă a transpirației este asigurată de tehnologiile inovatoare, precum dryCELL care are rolul de a regla temperatura corpului prin uscarea rapidă a transpirației.

Tricourile pentru echipele de fotbal au rolul de a menține pielea uscată a jucatorilor, creând confortul necesar pentru ca activitatea sportivă să nu fie îngreunată.


De ce să alegi tricourile pentru echipe de fotbal de la Decathlon?

Pentru a contribui la performanța sportivilor, amatori sau profesioniști, în crearea tricourilor pentru echipe s-au utilizat cele mai moderne tehnologii și cele mai calitative materiale. Sportivi de performanță și-au adus aportul asupra specificațiilor tricourilor. Ba mai mult, ele sunt certificate de echipe de renume național, unele modele de tricouri de echipe disponibile la Decathlon fiind replici ale tricourilor folosite de Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala.