DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte alergare copii

39 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum să alegi îmbrăcămintea potrivită pentru micii atleți?

Pentru copiii care sunt începători sau care sunt deja adepți ai alergării, este important să optați pentru îmbrăcăminte special concepută pentru ei. Rolul îmbrăcămintei tehnice este de a regla temperatura corpului în timpul exercițiilor fizice pentru un confort optim. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a maximiza performanța în cursă, datorită unei bune libertăți de mișcare

Alegeți îmbrăcămintea de alergare pentru copii în funcție de sezon

Atunci când alegeți îmbrăcămintea pentru copii, factorul principal în alegerea dvs. este temperatura medie exterioară. Pe vreme caldă, caracteristica esențială a căutării este respirabilitatea și greutatea materialului. Deci, vom opta pentru un tricou sau un maiou, pantaloni scurți sau colanți și șosete. Pe vreme rece, o bluză cu mâneci lungi, colanți sau pantaloni, șosete lungi și, eventual, un al doilea strat, cum ar fi o jachetă respirabilă. În cele din urmă, pentru a alerga pe vreme rece, alegeți îmbrăcămintea de alergare pentru copii, concepută nu numai pentru a regla temperatura, dar și pentru a aduce căldură. Este recomandată suprapunerea a mai multor straturi: un strat respirabil aproape de corp, un strat intermediar cald și, eventual, un strat impermeabil și rezistent la vânt.

Îmbrăcămintea de alergare pentru copii în care cei mici se simt bine

Alegerea unui material textil tehnic și cu costuri ridicate nu reprezintă garanția reală a confortului copilului dumneavoastră: în primul rând, copilul dumneavoastră trebuie să se simtă bine în hainele sale. De aceea este important să probeze. Copilul trebuie să poată să se miște fără probleme în haine, dar aveți grijă să nu fie nici mari. Nu uitați încălțămintea și accesoriile, deosebit de importante pe timp de iarnă: banderolele, mănușile de alegare, să nu mai vorbim de șosete care trebuie să fie rezistente și confortabile. Cel mic vrea să alerge pe orice tip de vreme!

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.