INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Incaltaminte alergare copii

6 produs produse

Ordonează după:

Cum sa alegi încălțămintea copilului tau?

Majoritatea copiilor iubesc să alerge, în toate circumstanțele. Pentru a putea face acest lucru în cele mai bune condiții, este necesar ca acestea să fie echipați cu încălțăminte de alergare adaptată morfologiei și activităților lor.

Încălțămintea necesită o probare meticuloasă.

Mulți copii sunt reticenți atunci când vine vorba de a încerca îmbracămintea sau încălțăminte de alergat. Cu toate acestea, nu cumpărați încălțămintea de alergat fără a o încerca înainte. Este necesară o probare meticuloasă pentru a se asigura că modelul nu este nici prea mic, nici strâns, nici prea mare. Degetele de la picioare nu trebuie să atingă fața pantofului de alergare atunci când piciorul este plat pe podea. Aproximativ un centimetru ar trebui să-i despartă de această zonă. Încercați întotdeauna cu șosete (niciodată desculți), pentru a avea o idee clară despre confortul obținut. Copiii au energie naturală care îi împing să alerge aproape zilnic, fie în curtea școlii, fie când practică un sport cum ar fi alergatul. Ca urmare, uzura lor va fi probabil mai rapidă decât cea a majorității adulților. Astfel, pentru a evita orice risc de entorse sau de cădere, înlocuiți încălțămintea imediat ce talpa exterioară devine prea netedă sau când apar micro-fisuri sau găuri în partea din față a pantofului. Trebuie remarcat faptul că uzura va aparea mai rapid pentru încălțămintea mai ușoară sau pentru cele mai ieftine modele, cu tălpi subțiri.

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.