INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Incaltaminte alergare, trail si atletism

98 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Criteriile de alegere a încălțămintei pentru alergare

Buna alegerea a încălțămintei de alergat este esențială pentru alergător. Talpă conform picior de sprijin, amortizare în funcție de teren sau greutatea ... parametrii care trebuie luați în considerare sunt mulți. Lăsați ca DECATHLON să vă ghideze pentru a alege încălțămintea de alergare. Oferim încălțăminte de alergat pentru bărbați, femei sau copii, avem oferte pentru toată lumea!

Testați încălțămintea de alergare!

Cu toate criteriile pentru a alege pantoful care funcționează corect, ne pierdem puțin! Din fericire, DECATHLON vă oferă răspunsuri la câteva întrebări pentru a determina doar cu câteva clicuri modelele care vă corespund. Indiferent dacă alergi pentru relaxare sau pentru performanță, pe asfalt, pe teren variat sau pe pistă ... DECATHLON propune încălțăminte pentru toate. Modelele de încălțăminte de alergat pentru copii sunt de asemenea disponibile.

Încălțămintea pentru alergarea trail

Sunteți din ce în ce mai numeroși, cei care optați pentru un traseu denivelat. Parcurgând distanțe lungi, în inima naturii ... activitatea este în plină expansiune. De aceea, DECATHLON a ales cele mai bune încălțări pentru voi. Încălțămintea este special concepută să adere la orice teren.

Întreținerea încălțămintei de alergare

Urmând câteva reguli simple, ar trebui să vă păstrați mai mult încălțămintea. În mod ideal, ar trebui să alternați între două perechi de încălțăminte de alergat, astfel încât componentele să aibă timp de odihnă între două utilizări. Pentru spălare utilizați o perie și săpun pentru a curăța; tamburul mașinii de spălat poate fi câteodată brutal.Recomandăm uscarea lentă prin scoaterea branțului detașabil și umplerea acestora cu ziare, mai degrabă decât introducerea încălțămintei direct în uscător.

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.