INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Alergare

BLUZĂ ALERGARE RUN WARM
Bluză respirantă și călduroasă !

Descoperă produsul
 
 
44,99LEI

COLANȚI RUN DRY
Colanți respiranți și confortabili !

Descoperă produsul
 
 
49,99LEI

ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE RUN ACTIVE
Asigură greutate redusă și amortizare !

Descoperă produsul
 
 
119,99LEI

ÎNCĂLȚĂMINTE ALERGARE AT FLEX
Asigură greutate redusă și amortizare !

Descoperă produsul
 
 
99,99LEI


Accesorii alergare
vreme caldă

Descoperă produsele
 
 
X

KALENJI - ALEARGA IN STILUL TAU!

Ce înseamnă jogging?

 

Una dintre descrierile acceptate la nivel mondial în ceea ce privește termenul de jogging este aceea de alergare ușoară practicată pentru întreținerea sănătății și menținerea formei fizice. Potrivit specialiștilor, există o mare diferență între jogging și alergare și aceasta este dată de mai mulți factori, printre care viteza de deplasare și scopul acestei forme de mișcare. Dacă în cazul alergării avem un obiectiv foarte bine stabilit și un timp pe care mereu ne dorim să-l depășim, în cazul jogging-ului acestea dispar, scopul rezumându-se la menținerea în formă și relaxarea corpului și a minții.

 

Ce echipament este cel mai important pentru jogging?

 

Indiferent că alergi sau faci jogging, este foarte important să alegi o pereche de adidași confortabili și ușori, aceștia fiind esențiali pentru alergător. Așadar, talpa flexibilă, stabilitate, amortizare în funcție de teren sau greutatea acestora sunt doar câțiva parametrii care trebuie luați în considerare atunci când alegem încălțămintea. De asemenea, un echipament complet trebuie să conțină și tricouri, pantaloni și hanorace, care să-ți ofere libertatea de mișcare de care ai nevoie, dar și să lase pielea să respire.

 

Ce echipament te ajută să alergi mai mult?

 

Singurul echipament care te ajută să alergi mai mult este determinarea și antrenamentul zilnic. Cu toate acestea, există echipamente care te pot ajuta să reziști mai mult pe teren. Spre exemplu, nu alege niciodată pentru alergare un tricou 100 % din bumbac deoarece acesta este o fibră naturală care nu ajută la eliminarea transpirației și poate crea un disconfort puternic. Așadar, dacă vrei să te bucuri de beneficiile alergării cumpără tricouri realizate din fibre sintetice, poliester, poliamida sau elastan deoarece acestea favorizează absorbția și eliminarea rapidă a transpirației, precum și o uscare rapidă.