INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Costume de baie Dama

169 produs produse

Ordonează după:

Selectează tipul de costum potrivit nevoilor tale
Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

In cautarea unui costum de baie de dama pentru sporturile cu valuri?

Poate este deja evident, dar alegerea unui costum de baie potrivit este primordiala pentru practica sporturilor cu valuri. Combinezoanele din neopren si topurile termice creeaza o bariera impotriva frigului, permitand practica pe toata durata anului si evitand urmele de frecare. Costumele de baie de dama, in timpul contactului cu apa, trebuie sa indeplineasca anumite cerinte de exigenta pentru a asigura confortul in timpul activitatii sportive.

Ar trebui sa optati pentru un costum de baie de dama format dintr-o piesa sau doua?

Cand vine vorba de practicarea unei activitati sportive nautice, rezistenta costumelor de baie intregi sau din doua piese a devenit un aspect foarte important. NImic nu poate fi mai neplacut decat un costum de baie cu materialul elastic uzat sau care nu mai ofera sustinerea necesara. Pentru un nivel optim de confort in timpul practicarii sportului, DECATHLON va recomanda modele care au curelele late si elastice. Pentru a evita supraincalzirea, puteti opta pentru un costum de baie intreg. Pentru a pastra costumele de baie intr-o stare buna cat mai mult timp, nu uitati sa le clatiti dupa fiecare utilizare, pentru a evita eroziunea cauzata de sarea din apa marii.

Noile modele de costume de baie pentru dama: tip sort sau tankini

Sorturile sau boxerii sunt ideali pentru o practica de nivel incepator sau ocazional. Aceste modele sunt din ce in ce mai apreciate pentru libertatea de miscare pe care o ofera. Alte costume de baie de dama care sunt din ce in ce mai populare sunt reprezentate de tankini. Aceste costume din doua piese combina partea superioara si lata a slipilui cu cea inferioara si ingusta. Fiecare femeie este astfel protejata in timpul practicii sportive,fara a renunta la feminitate!

Costumele de baie pentru dama si sustinerea tip pushup

Cele care vor in mod deosebit sa isi imbunatateasca aspectul siluetei in paralel cu tehnicitatea din timpul practicii sportive, pot opta pentru un costum de baie din doua piese cu sustinere tip push-up, fara a elimina restul aspectelor tehnice ale articolelor. In functie de dorinte, fiecare femeie isi poate evidentia bustul sau creea impresia de reducere a volumului unde ar putea fi cazul.

Costume de baie intregi

Un costum de baie intreg poate fi solutia ideala pentru cele care isi doresc un nivel mai crescut de acoperire decat in cazul altor modele, fara a pierde din aspectele tehnice ale produsului. Sustinerea bustului si libertatea de miscare se datoreaza, si in cazul costumelor de baie intregi croielii spatelui, pozitionarii bretelelor si existentei sau nu a manecilor. Alegeti echipamenti potrivit tipului de practica adoptat si bucurati-va de frumusetea si adrenalina valurilor!