INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Piscine copii, Piscine gonflabile

6 produs produse

Ordonează după:

Importanța inițierii acvatice pentru bebeluși

Este esențial ca, încă de la vârste atât de fragede, cei mici să ia se confrunte cu meidul acvatic. Defapt, învățarea tehnicii înotului este o etapă importanta în educația tuturor copiilor. La DECATHLON, vă propunem numeroase pentru baby natație pentru a-i ajuta pe cei mici pe parcursul acestei etape. Pe lângă aripioare, centuri și plăci pentru înot, veți găsi în egală măsură numeroase modele de pisicne pentru bebelușié. Puteți alege de asemenea dntr-o gamă variată de jocuri care îi vor bucura pe copii, atât pe cei mai mici dintre ei, cât și pe cei mai măricei. Astfel, Ainsi, bine pregătiți și echipați corespunzător, nu vă rămâne decât să profitați de un moment de relaxare.

DECATHLON vă prezintă o gamă vastă de jocuri acvatice

Înainte de a se avânta în apă. este necesar ca cei mici să fie bine echipați. Pentru aceasta, la DECATHLON vă sfătuim cum să alegeți produsele cu grad de flotabilitate, precum colacii cu scaun pentru bebeluși, sau centurile și aripioarele pentru cei mai măricei. În cele din urmă, nu va fi nimic mai eficient decât jocurile acvatice colective, împreună cu o minge pentru piscină pentru a stârni interesul pentru înot. Utilizarea jocurilor de bebeluși în piscină îi poate convinge și pe cei mai indeciși să se scufunde. Pentru cei mai avansați vă recomandăm coșurile de baschet sau porțile de polo de apă gonflabile, pentru și mai mult amuzament.

Găsiți echipamentul potrivit pentru a merge la piscină cu bebelușul

Jocurile de scufundare și mingile acvatice, împreună cu baghetele din spumă și costumele de baie, toate pot fi utilizate pentru a vă bucura de un moment plăcut în apă. La DECATHLON, vă vom ajuta de asemenea să găsiți piscina adaptată nevoilor dvs. Aceasta poate fi pliabilă, situație ăn care veți avea nevoie doar de câteva secunde pentru a o monta, sau gonflabilă, pentru a o putea ține umflată tot sezonul cald. Veți găsi în egală măsură și modele mici, care le vor permite bebelușilor să descopere jocurile în apă, rămânând în deplină siguranță în tot acest timp.