INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Veste, Centuri, Placi inot

25 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Vesta din spumă, ideală pentru deprinderea tehnicilor principale de natație!

Vesta pentru înot din spumă este soluția ideală pentru a învăța copii să înoate în siguranță totală. Cel mic se poate obișnui cu mișcările de bază, beneficiind în același timp de o bună flotabilitate. Atenție, aceastăvestă din spumă nu este considerată echipament de salvare și trebuie utilizată doar sub supravegherea constantă a unui adult.

Avantajele vestei pentru înot din spumă

Principala caracteristică a vestei pentru înot din spumă este oferirea libertății optime de mișcare, concomitent cu păstrarea flotabilității ușoare a copilului. Este adaptată în mod special pentru copiii care descoperă natația și vor să învețe mișcările de bază, care să le permită să înoate fără accesorii ajutătoare. Ușor de fixat, vesta pentru înot din spumă oferă o bună susținere a corpului datorită formei ce susține brațele în permanență. Tot forma produsului este cea care permite o mișcare a brațelor fără efort suplimentar, grăbind astfel procesul de învățare.

Tot ce aveți nevoie pentru a învăța să înotați

La raionul de natație pentru începători de la DECATHLON, puteți găsi de asemenea și alte articole menite să faciliteze procesul de învățare al copiilor de a înota. Un set de aripioare și o centură pentru înot pot fi folosite împreună a oferi și mai multă flotabilitate. Copiii care știu deja să înoate și se pot menține la suprafața apei fără o vestă din spumă, se pot echipa cu o placă pentru înot sau o baghetă din spumă pentru înot, cu scopul de a-și îmbunătăți mișcările picioarelor. Astfel, cei mici vor descoperi plăcerea natației plini de încredere!