INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Aqua gym, Echipament sportiv

11 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Tip produs

Echipament special conceput pentru aquagym

Pentru a putea practica natația sau aquagym-ul într-un confort sporit, este importantă alegerea echipamentului corespunzător.Rezistența la clor este una dintre caracteristicile principale în ceea ce privește sporturile de apă.În plus, pentru echipamentul de aquagym este necesară rezistența în caz de efort și libertate de mișcare. pendant l'effort.

Alegerea unui costum special pentru aquagym

Chiar dacă se poate practica aquagym și într-un costum de natație, costumele speciale pentru aquagym au avantajul de a oferi o susținere mai bună și un grad optim de confort. Gama DECATHLON vă pune la dispoziție o varietate de modele, pentru toate gusturile, alcătuite din una sau două piese. Cele din două piese sunt compuse dintr-o bustieră special concepută pentru utilizarea în apă și un slip care poate avea croiala tip șort sau bikini: acest tip de costum se numește tankini și poate fi adaptat în funcție de preferințele fiecărui practicant, inclusiv înlocuind bustiera cu un top tip tricou special conceput pentru aquagym.

Accesoriile pentru completarea echipamentului de aquagym

Anumite accesorii sunt foarte utile pentru diversificarea exercițiilor efectuate în timpul unei ședințe de aquagym. Un exemplu în această direcție ar fi ganterele sau greutățile pentru dezvoltarea musculaturii netede. Există de asemenea accesorii pentru aquagym care facilitează mișcările în apă, precum încălțămintea pentru aquagym care oferă aderență și protejează picioarele de eventuale accidentări. Practicanții se pot echipa de asemenea cu mănuși pentru aquagym: aceastea imită forma naturală a palmei și eficientizează dezvoltarea musculaturii la nivelul brațelor prin suprafața extinsă în momentul contactului cu apa.