INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Halate de baie

24 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi halatul de baie potrivit pentru tine?

Pentru sporturile de apă, ai nevoie, pe lângă costumul și accesoriile corespunzătoare, și de un halat de baie creat din materiale speciale, care absorb excesul de apă și te protejează de frig între probe sau antrenamente. De aceea, este important să alegi un halat baie din bumbac sau un halat baie din microfibră, care asigură un nivel ridicat de absorbție, este compact, ușor de transportat și se usucă rapid după utilizare. Indiferent care ar fi preferințele tale, alege un halat baie înot sau un halat baie polo dintr-un material cât mai natural și mai prietenos cu pielea, în care să te simți comod și confortabil.

Ce tipuri de halate de baie există?

Halatul de baie face parte din echipamentul complet al unui sportiv care practică sporturile de apă, așa că modelele sunt variate și au caracteristici diferite în funcție de tipul de antrenament practicat. Fie că ești în căutarea unui halat de baie damă, halat de baie bărbați sau halat de baie copii, ai nevoie de un model special creat pentru antrenament sau concurs, prevăzut cu un buzunar suficient de încăpător pentru ochelari și cască, dintr-un material absorbant de calitate, lejer și ușor.

De ce să cumperi halat de baie de la Decathlon?

La Decathlon găsești o mulțime de modele de halate de baie cu glugă sau fără, din materiale de cea mai bună calitate, din care să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Descoperă toată gama de halate de baie sau set halat de baie și prosop la cele mai bune prețuri! Avem tot timpul oferte și reduceri, online și în magazine, așa că va fi ușor să găsești toate lucrurile de care ai nevoie, la cele mai accesibile prețuri!