INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Halate de baie

29 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Halatul, aliatul indispensabil al înotătorilor

Fie că îl utilizați când mergeți la plajă, în timpul sesiunilor obișnuile la bazin sau în timpul unei călătorii, unhalat de baie este foarte practic pentru a vă usca într-un timp scurt. Descoperind halatele puse la dispoziție de DECATHLON, veți putea alege dintr-o gamă diversificată de materiale și culori.

Alegeți în funcție de material

Pentru o bună alegere a unui halat de baie în funcție de nevoile deja existente, începeți prin alegerea materialului preferat. Puteți găsi din ce în ce mai multe halate de baie concepute din microfibră, un material care se împăturește foarte compact, are o capacitate de absorbție mare și se usucă repede.Halatele din microfibră pot avea texturi diferite la atingere, unele fiind mai groase și pufoase, altele mai subțiri și compacte. Pe de altă parte, puteți găsi și halate din bumbac.

Detalii și culori variate

O dată ce materialul a fost ales, puteți opta pentru diferite modele de halate în funcție de detaliile prin care se disting. Puteți alege, de exemplu, un halat cu sau fără glugă, care să aibă sau nu buzunare. Ținând cont de gusturile personale, puteți opta pentru culoarea dumneavoastră preferată. Pe langă halate și prosoape, la DECATHLON găsiți în egală măsură și poncho-uri: acestea sunt foarte practice deoarece se usucă rapid și sunt ușor de purtat. Descoperiți, de asemenea gama completă de echipament pentru natație și aquagym : costume și încălțăminte pentru aquagym(aqua shoes) precum și echipamentul specific.

Nu uităm de juniori

Echipa Decathlon încurajează practicarea înotului de la cele mai fragede vârste! De aceea vă invităm să alegeți un halat de baie pentru copii din gama special concepută pentru cei mici, alcătuită din produse tehnice, super-absorbante, păstrând o gamă variată de culori.