INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Patine hochei pe gheata

6 produs produse

Ordonează după:

Echipament calitativ pentru practicarea în siguranță a hocheiului

Hocheiul pe gheață necesită echipament special: patine, crose, pucuri, protecții și îmbrăcăminte termică. DECATHLON vă pune la dispoziție o selecție de produse menite să țină cont de siguranța și performanțele sportivului, fie că alege să practice hochei sau alte sporturi pe gheață. Descoperiți crosele ușoare și patinele special concepute pentru a asigura o bună stabilitate și protecție a piciorului. Nu uitați, de asemenea, de protecțiile pentru gât sau umeri, care vă vor ajuta să faceți față unui posibil impact cu adversarul!

Practicați aceste sporturi cu patine de calitate

Patinaj artistic, de viteză sau hochei pe gheață, fiecare variație a sporturilor cu patine vă vor ajuta să descoperiți senzații noi. Pentru practica de performanță, veți avea nevoie de patine calitative, adaptate sportului ales. DECATHLON vă indică tipurile de patine care vi se potrivesc, în funcție de nivelul de practica, morfologie sau scopurile setate. Patinele noastre se disting prin design, confort și susținere. Pentru a evita orice accident, vă recomandăm să utilizați produse cu scop de protecție înainte de a intra pe gheață.

Un sport practicat atât de copii, cât și de adulți

Sporturile pe gheață pentru adulți și cele pentru copii sunt văzute ca și activități de relaxare, menite să aducă împreună mai multe generații, care să împărtășească aceleași sentimente de bucurie. Pentru ca fiecare sportiv să se bucure de experiența aleasă, DECATHLON vă pune la dispoziție o selecție de patine pentru patinaj artistic. Acestea vă oferă msusținerea de carfe aveți nevoie pentru a fi în afara oricărui pericol, fără a vă împiedica ușurința în mișcare de cafre aveți nevoie.