Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Patinaj, Hochei pe gheata

Vă invităm să descoperiți produsele adecvate pentru sporturile pe gheață, indiferent dacă sunteți adepți ai patinajului sau hocheiului!


Decathlon vă pune la dispoziție game complete de echipament, pentru toate categoriile de vârstă și nivelurile de practică ale utilizatorului!

 
 

DE ACUM POȚI GĂSI ECHIPAMENTUL
DE HOCHEI ȘI ÎN
MAGAZINELE DECATHLON

Echipamentul de Hochei pe gheață a ajuns și în 7 magazine Decathlon!

Descoperă noua ofertă care cuprinde: patine, crose și pucuri, echipament, protecții...

 
 

OROKS Patine
HOCHEI IHS100 COPII

99LEI90

 
 

OROKS
PROTECȚII HOCHEI PE GHEAȚĂ

Echipament calitativ pentru practicarea în siguranță a hocheiului

Hocheiul pe gheață necesită echipament special: patine, crose, pucuri, protecții și îmbrăcăminte termică. DECATHLON vă pune la dispoziție o selecție de produse menite să țină cont de siguranța și performanțele sportivului, fie că alege să practice hochei sau alte sporturi pe gheață. Descoperiți crosele ușoare și patinele special concepute pentru a asigura o bună stabilitate și protecție a piciorului. Nu uitați, de asemenea, de protecțiile pentru gât sau umeri, care vă vor ajuta să faceți față unui posibil impact cu adversarul!

Practicați aceste sporturi cu patine de calitate

Patinaj artistic, de viteză sau hochei pe gheață, fiecare variație a sporturilor cu patine vă vor ajuta să descoperiți senzații noi. Pentru practica de performanță, veți avea nevoie de patine calitative, adaptate sportului ales. DECATHLON vă indică tipurile de patine care vi se potrivesc, în funcție de nivelul de practica, morfologie sau scopurile setate. Patinele noastre se disting prin design, confort și susținere. Pentru a evita orice accident, vă recomandăm să vă echipați cu produse cu rol de protecție înainte de a intra pe gheață.

Un sport practicat atât de copii, cât și de adulți

Sporturile pe gheață pentru adulți și cele pentru copii sunt văzute ca și activități de relaxare, menite să aducă împreună mai multe generații, care să împărtășească aceleași sentimente de bucurie. Pentru ca fiecare sportiv să se bucure de experiența aleasă, DECATHLON vă pune la dispoziție o selecție de patine pentru patinaj artistic. Acestea vă oferă susținerea de care aveți nevoie pentru a fi în afara oricărui pericol, fără a vă afecta ușurința mișcărilor.