INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Papuci si slapi inot

34 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi papucii de înot potriviti pentru tine?

Chiar dacă înoți la piscină, sau în mare, unde terenul este accidentat și există riscul să te rănești, ai nevoie de o pereche de papuci înot, adaptați condițiilor. Pentru înotul la piscină sau la bazin, poți alege o pereche de șlapi pentru înot ușori, cu talpă perforată, pentru evacuarea apei și aderență bună, pentru a a evita accidentările. Pentru înotul în zone unde există riscul de alunecare și accidentare, poartă șosete înot care limitează riscul de cădere, dintr-un material durabil și rezistent, care nu se deteriorează la contactul cu clorul.

Ce tipuri de papuci de înot există?

O pereche de încălțăminte de apă eficientă este cea care te protejează împotriva accidentărilor, este confortabilă și comodă și nu reține apa. Fie că ești în căutarea unei perechi de papuci piscină damă, încălțăminte de apă bărbați sau papuci înot copii, primul lucru pe care trebuie să-l iei în conosiderare este calitatea materialelor din care sunt realizați. Alege papuci de apă cu talpă anti-aderentă, cu inserții și striații care asigură o aderență bună pe sol umed, din materiale lejere și confortabile.

De ce să cumperi papuci de înot de la Decathlon?

La Decathlon și pe Decathlon.ro ai la dispoziție o mulțime de modele de încălțăminte înot și plajă din diverse materiale, din care să alegi exact ce ai nevoie. Online sau în magazine, avem tot timpul reduceri, promoții și oferte speciale, așa că îți va fi ușor să găsești perechea de papuci pentru înot pe gustul tău. Aici găsești papuci de piscină din materiale de calitate, la cele mai accesibile prețuri!