INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Costume inot competitie

6 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Costume de natație pentru competiție

Decathlon vă propune o gamă de costume de natație pentru competiție. Odată îmbrăcat, costumul ajută la acoperirea întregului corp, pentur o mai bună alunecare la nivelul apei. Scopul este optimizarea timpului pentru fiecare lungime de bazin parcursă, optimizând fiecare mișcare în parte, pentru a atinge astfel performanțe excelente. Pentru antrenamente uzuale, recomandăm alegerea unui costum de înot de damă compus dintr-o piesă sau 2 piese.

Costum de competiție pentru bărbați tip jammer

Aceste sunt în principal acestea sunt recomandate pentru competiții de natație sau pentru alte activități ce necesită o acoperire cât mai mare a corpului. În timpul antrenamentelor în schimb, puteți purta costumele de natație pentru bărbați clasice: slip și boxeri, toate ușor de îmbrăcat !

Echipament pentru diversificarea antrenamentului

Pentru a dezvolta musculatura în partea superioară a corpului,palmarele și plăcile pull buoy pot fi utilizate împreună în timpul sesiunilor de antrenament. Dacă obiectivul este dezvoltarea musculaturii la nivelul picioarelor, o placă de plută și o pereche de labe sunt foarte eficiente. Bine-nțeles, nu începeți parcurgerea lungimilor de bazin fără indispensabilii ochelari , care vă protejează ochii de clor. Aprobați de FINA, aceștia vă vor însoți întotdeauna în timpul antrenamentelor, dar și în cadrul competițiilor, datorită stabilității și adaptabilității tuturor fizionomiilor.