INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Costume inot barbati

65 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Alegerea unui costum de înot pentru bărbați

Pentru practicarea natației sau aquagymului, la DECATHLON vă propunem o gamă variată de costume de natație pentru bărbați. Neutru sau viu colorat, peteți alege dintre modele numeroase, de la slip, la șort sau boxeri. Foarte confortabili, aceștia garantează libertatea de mișcare de care aveți nevoie. Cele mai multe sunt reglabile la nivelul taliei și oferă, astfel, o mai bună susținere. Ușor de întreținut deoarece este suficientă doar clătirea și depozitarea ulterioară într-un loc uscat, acestea sunt rezistente la atacul clorului sau al utilizării frecvente.

Costume pentru toate tipurile de înotători

Este primordial ca, orice echipament de natație masculin, să conțină un costum de înot. Pentru un costum adaptabil tuturor conformațiilor, este recomandată alegerea unui șort. Pentru sportivii profesioniști care intră într-un bazin de mai multe ori pe săptămână, un costum de natație intensiv croială tip jammer, foarte rezistent la clor, este mult mai potrivit. Slipi sau boxeri, este un aspect influențat strict de preferințele utilizatorului. La DECATHLON, vă oferim sfaturi personalizate pentru alegerea costumului adecvat nivelului și frecvenței dumneavoastră de practică a acestui sport. Înotători începători sau experimentați, ocazionali sau consecvenți, suntem aici pentru a vă ajuta.

DECATHLON vă echipează pentru natație

Pe lângă găsirea costumului de înot care să corespundă tipului dumneavoastră de practică, la DECATHLON vă propunem echipamentul complet care trebuie să îl însoțească. De la prosoape la ochelari sau căști, clești de nas sau dopuri de urechi, nu ezitați să descoperiți toate produsele. Dacă mergeți la piscină cu familia, având un costum de înot pentru bărbați foarte rezistent la clor, nu uitați să luați în calcul și gama noastră de costume de înot pentru copii. Bine echipați, nu vă rămâne decât să profitați din plin de fiecare lungime de bazin înotată.