Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Aqua Gym, Aquabike

Aquagym, aquabike, aquafitness, sunt multe sporturi acvatice bune pentru corp si suflet! Decathlon vă propune produse adaptate practicii alese: costume de înot, gantele din spumă, mănuși și palmare. De asemenea, vă oferim suportul necear prin sfaturi sportive dedicate!

 
 

O singură regulă:
simțiți-vă confortabil!

Aquafitness pentru un corp tonifiat !

Aquagym, aquabike, aquarunning sau alte sporturi acvatice care vă ajută să aveți un corp mult mai tonifiat, totul bazat pe beneficiile apei. Descoperiți gama Decathlon de costume de aquagym, special concepute cu un nivel ridicat de susținere, care vă va permite să practicați toate aceste sporturi, pentru a-l găsi pe cel care răspunde cel mai bine nevoilor dvs! Aquagym pentru o practică mai ușoară sau aquatonic pentru a vă îmbunătăți condiția fizică? Orice ați alege, noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă echipați!

 
 

Nabaiji BY DECATHLON
Accesorii antrenament pentru aquagym

 
 

Nabaiji
Saltea Aquafitness O'MAT

1099LEI90

Echipament special conceput pentru aquagym

Pentru a putea practica natația sau aquagym-ul într-un confort sporit, este importantă alegerea echipamentului corespunzător.Rezistența la clor este una dintre caracteristicile principale în ceea ce privește sporturile de apă.În plus, pentru echipamentul de aquagym este necesară rezistența în caz de efort și libertate de mișcare. pendant l'effort.

Alegerea unui costum special pentru aquagym

Chiar dacă se poate practica aquagym și într-un costum de natație, costumele speciale pentru aquagym au avantajul de a oferi o susținere mai bună și un grad optim de confort. Gama DECATHLON vă pune la dispoziție o varietate de modele, pentru toate gusturile, alcătuite din una sau două piese. Cele din două piese sunt compuse dintr-o bustieră special concepută pentru utilizarea în apă și un slip care poate avea croiala tip șort sau bikini: acest tip de costum se numește tankini și poate fi adaptat în funcție de preferințele fiecărui practicant, inclusiv înlocuind bustiera cu un top tip tricou special conceput pentru aquagym.

Accesoriile pentru completarea echipamentului de aquagym

Anumite accesorii sunt foarte utile pentru diversificarea exercițiilor efectuate în timpul unei ședințe de aquagym. Un exemplu în această direcție ar fi ganterele sau greutățile pentru dezvoltarea musculaturii netede. Există de asemenea accesorii pentru aquagym care facilitează mișcările în apă, precum încălțămintea pentru aquagym (aqua shoes) care oferă aderență și protejează picioarele de eventuale accidentări. Practicanții se pot echipa de asemenea cu mănuși pentru aquagym: aceastea imită forma naturală a palmei și eficientizează dezvoltarea musculaturii la nivelul brațelor prin suprafața extinsă în momentul contactului cu apa.