LIVRARE COLLECT POINT: 9.90 LEI SAU GRATUIT PENTRU COMENZI COLLECT POINT DE MINIM 200 LEI

Aqua Gym, Aquabike

Aquagym, aquabike, aquafitness, sunt multe sporturi acvatice bune pentru corp și suflet! Decathlon vă propune produse adaptate practicii alese: costume de înot, gantere din spumă, mănuși și palmare. De asemenea, vă oferim suportul necear prin sfaturi sportive dedicate!

-->

Saltea Aquafitness O'MAT
Exerciţii de fitness, pe o saltea acvatică, pentru a vă dezvolta stabilitatea, coordonarea şi echilibrul, folosind rezistenţa apei.

Varietatea exerciţiilor va face antrenamentele mult mai eficiente şi distractive. Stimulează muşchii, pentru tonifiere şi modelarea siluetei. Partener potrivit pentru activităţi fizice şi distractive. Se adaptează la toate tipurile de piscine, oricare ar fi nivelul apei.

Vezi fișa produsului
1099,99LEI
X

Echipament special conceput pentru aquagym

Pentru a putea practica natația sau aquagym-ul într-un confort sporit, este importantă alegerea echipamentului corespunzător.Rezistența la clor este una dintre caracteristicile principale în ceea ce privește sporturile de apă.În plus, pentru echipamentul de aquagym este necesară rezistența în caz de efort și libertate de mișcare. pendant l'effort.

Alegerea unui costum special pentru aquagym

Chiar dacă se poate practica aquagym și într-un costum de natație, costumele speciale pentru aquagym au avantajul de a oferi o susținere mai bună și un grad optim de confort. Gama DECATHLON vă pune la dispoziție o varietate de modele, pentru toate gusturile, alcătuite din una sau două piese. Cele din două piese sunt compuse dintr-o bustieră special concepută pentru utilizarea în apă și un slip care poate avea croiala tip șort sau bikini: acest tip de costum se numește tankini și poate fi adaptat în funcție de preferințele fiecărui practicant, inclusiv înlocuind bustiera cu un top tip tricou special conceput pentru aquagym.

Accesoriile pentru completarea echipamentului de aquagym

Anumite accesorii sunt foarte utile pentru diversificarea exercițiilor efectuate în timpul unei ședințe de aquagym. Un exemplu în această direcție ar fi ganterele sau greutățile pentru dezvoltarea musculaturii netede. Există de asemenea accesorii pentru aquagym care facilitează mișcările în apă, precum încălțămintea pentru aquagym (aqua shoes) care oferă aderență și protejează picioarele de eventuale accidentări. Practicanții se pot echipa de asemenea cu mănuși pentru aquagym: aceastea imită forma naturală a palmei și eficientizează dezvoltarea musculaturii la nivelul brațelor prin suprafața extinsă în momentul contactului cu apa.