Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici

Role, patine copii

4 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Gen

  • Marime

  • Culoare

  • Pret

Practicați mersul pe role, singuri sau în familie

Mersul pe role este o activitate agreabilă, amuzantă și cu beneficii asupra tonifierii corpului. Se poate practica atât de unul singur, cât și împreună cu prietenii, familia sau copii dumneavoastră. DECATHLON vă ajută să alegeți modelul adecvat nivelului și tipului de practică ales, datorită diversității gamei de role.

Avantajele mersului pe role

Mersul pe role nu este o simplă activitate pentru timpul liber, este un sport de sine stătător, ce poate fi împărțit în diferite activități. Poate fi vorba, de exemplu, despre role pentru mers, patinaj, freestyle, viteza, dar de asemenea și pentru hochei. Rolele favorizează astfel tonifierea corpului, oferind în același timp senzații de alunecare incomparabile, dezvoltând echilibrul și respirația controlată. Pentru a practica într-un mod corect mersul pe role sunt necesare antrenamente frecvente. De aceea, alegerea modelului potrivit este impetuos necesară. Chiar dacă practicați mersul pe role doar ca pe o activitate relaxantă în familie, vă sfătuim să luați în calcul achiziționarea de modele diferile de role, pentru adulți și pentru copii.

Cele două tipuri de role

Există două tipuri de role: rolele pentru fitness și patinele cu rotile. Acestea din urmă au câte 4 roți, fiind stabile, practice și confortabile. Sunt modele perfecte pentru copii. Rolele în linie necesită mai mult timp de practică, dar permit atingerea unei viteze mai mari, păstrând vie senzația de alunecare.

Alegerea unui model de role pentru fiecare tip de activitate

Pentru o bună alegere a rolelor, trebuie să știți pentru ce tip de activitate le veți utiliza. Dacă le doriți pentru plimbare sau practicarea unui efort fizic de intensitate mică spre moderată, puteți opta pentru un model cu 4 roți în linie, cu un sistem de frânare specific suprafețelor plane. Dacă doriți să practicați activități tip freestyle, alegeți o pereche de role cu o carcasă mai mult sau mai puțin rigidă, în funcție de nivelul dumneavoastră de experiență. Salturi, viraje, acrobații... rolele dumneavoastră trebuie să vă protejeze corespunzător gleznele și picioarele. Indiferent de alegerea făcută, trebuie să acordați atenție roților și rulmenților. Roțile dintr-un material mai moale sunt mai potrivite pentru începători, pe când cele dure sunt recomandate persoanelor experimentate. Rulmenții, sunt clafisicați conform normelor ABEC. Cu cât este mai mic indicele, cu atât este mai mic și lent gradul de rotație al roților. Vă sfătuim să țineți cont de el mai ales în cazul rolelor pentru copii !

Livrare

DECATHLON îți oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiezi, de asemenea, de metode de plată securizate și de un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.