Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Snorkeling, Scuba Diving, Freediving

Descopera SCUFUNDARILE, SNORKELING-UL sau FREEDIVING-UL alaturi de Decathlon!

Veti gasi o gama completa de produse tehnice si inovative, menite sa va acompanieze in practicarea sportului acvatic ales!

 
 

Nu lasați frigul să vă sperie!

Descoperă echipamentul care îți va permite să practici scuba diving, indiferent de temperaturile scăzute!

Scufundările. chiar și iarna, sunt posibile. Frigul nu trebuie să fie o barieră pentru practicarea sportului favorit. Descoperă selecția Decathlon de articole vestimentare pentru bărbați și damă pentru o experiență acvatică unică.

 

Vestă stabilizatoare SCD 500 SUBEA

Pentru confort si libertate de mișcare!

 

MASCA DE SNORKELING EASYBREATH

VEZI ȘI RESPIRI ÎN APA EXACT LA FEL DE UȘOR CA ȘI LA SUPRAFAȚĂ


La Decathlon găsiți echipamentul dumneavoastră complet pentru scufundări

Practicarea scuba diving-ului necesită mai multe articole de echipament pentru confortul dumneavoastră în apă, dar mai ales, pentru siguranță! Dacă sunteți începători în practica sporturilor subacvatice , o bună parte din echipament vă va fi oferită de clubul unde urmați cursurile de inițiere, dar poate fi interesant să utilizați echipamentul personal, din motive de confirt și igienă. În general, se începe prin achiziționarea unei măști, a unui tub și a unui combinezon din neopren. Dar, dacă vă doriți să deveniți autonom în acest sport (nivel 2 FEFESSM sau PADI Advanced Open Water), trebuie să vă formați și adaptați echipamentul mediului subacvatic cu ajutorul unei veste stabilizatoare, al unui detentor, calculator, etc.

Freediving: echipament specific :

Scafandrii îți diversifică de multe ori practica și evoluează către freediving. Pentru această activitate, echipamentul este diferit de cel pentru snorkeling sau scufundări. În acest caz este necesară o mască de mici dimensiuni, un tub fără supape și labe lungi. Mai mult, o bluză și o pereche de pantaloni speciali vă vor oferi protecția termică și libertatea de mișcare necesare pentru deplasarea în apă. Pentur siguranță, este recomandată optarea pentru plăcuțe de semnalizare și cuțite.

Echipamentul necesar pentru snorkeling

Frumusețile florei și faunei marine nu sunt rezervate doar scafandrilor! Puteți admira viața acvatică, inițiindu-vă în practicarea. snorkeling-ului . Decathlon vă propune Decathlon seturile pentru snorkeling, care au în compoziție necesarul pentru o bună inițiere: mască, tub și labe. Dacă vă simțiți incomod să utilizați tubul de snorkeling, descoperiți confortul practicarii actui sport utilizand masca Easybreath: respirați în apă, dar pe nas și gură! Ați devenit pasionat de snorkeling? Prelungiți-vă sesiunile de practică pe toată durata anului, optând pentru un combinezon care vă va proteja de frig, de soare sau accidentări!