Livrare gratuită la comenzi de peste 200 LEI

Snorkeling, Freediving, Diving

IA-ȚI VACANTĂ,
DAR NU DE LA SPORT!

 

Măști de snorkeling!

SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI!

Pentru majoritatea oamenilor, snorkelingul este un sport dificil. Printre inconveniente se numără: respirația cu tub nu este naturală, câmpul vizual al măştii este îngust, iar aburirea reduce vizibilitatea asupra vegetației și faunei marine. În urma acestor observaţii, echipele de concepere ale mărcii Subea au creat prima mască de snorkeling full-face, pentru ca utilizatorul să poată vedea şi respira la fel de uşor în apă ca la suprafaţă. Încearcă produsul și bucură-te de frumusețea lumii subacvatice!

Nu uita de alegerea unei perechi de aqua shoes, pentru un plus de siguranță împotriva posibilelor accidentări!

 
 

NOUTATE SUBEA
MASCĂ EASYBREATH COPII
(6-12 ANI)

99,90LEI

 
 

Subea by DECATHLON
Echipament esențial pentru copii

CUM SĂ UTILIZEZI MASCA EASYBREATH ?

Pentru a utiliza corect masca de snorkeling Easybreath trebuie să ții cont de mai multe măsuri de siguranță. Decathlon dorește ca și vara această să fie parterenul sportiv ideal, de aceea vine în întâmpinarea utilizatorilor cu sfaturile necesare pentru alegerea corectă a măștii Easybreath și utilizarea acesteia în condiții de siguranță maximă.

 
 

EASYBREATH - ALEGERE ȘI UTILIZARE

MASCA EASYBREATH - PENTRU EXPERIENȚE SUBACVATICE UNICE!

La Decathlon găsiți echipamentul dumneavoastră complet pentru scufundări

Practicarea scuba diving-ului necesită mai multe articole de echipament pentru confortul dumneavoastră în apă, dar mai ales, pentru siguranță! Dacă sunteți începători în practica sporturilor subacvatice , o bună parte din echipament vă va fi oferită de clubul unde urmați cursurile de inițiere, dar poate fi interesant să utilizați echipamentul personal, din motive de confirt și igienă. În general, se începe prin achiziționarea unei măști, a unui tub și a unui combinezon din neopren. Dar, dacă vă doriți să deveniți autonom în acest sport (nivel 2 FEFESSM sau PADI Advanced Open Water), trebuie să vă formați și adaptați echipamentul mediului subacvatic cu ajutorul unei veste stabilizatoare, al unui detentor, calculator, etc.

Freediving: echipament specific :

Scafandrii îți diversifică de multe ori practica și evoluează către freediving. Pentru această activitate, echipamentul este diferit de cel pentru snorkeling sau scufundări. În acest caz este necesară o mască de mici dimensiuni, un tub fără supape și labe lungi. Mai mult, o bluză și o pereche de pantaloni speciali vă vor oferi protecția termică și libertatea de mișcare necesare pentru deplasarea în apă. Pentur siguranță, este recomandată optarea pentru plăcuțe de semnalizare și cuțite.

Echipamentul necesar pentru snorkeling

Frumusețile florei și faunei marine nu sunt rezervate doar scafandrilor! Puteți admira viața acvatică, inițiindu-vă în practicarea. snorkeling-ului . Decathlon vă propune Decathlon seturile pentru snorkeling, care au în compoziție necesarul pentru o bună inițiere: mască, tub și labe. Dacă vă simțiți incomod să utilizați tubul de snorkeling, descoperiți confortul practicarii actui sport utilizand masca Easybreath: respirați în apă, dar pe nas și gură! Ați devenit pasionat de snorkeling? Prelungiți-vă sesiunile de practică pe toată durata anului, optând pentru un combinezon care vă va proteja de frig, de soare sau accidentări!