Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Surf, Bodyboard

Olaian by DECATHLON vă ajută să vă echipați pentru a practica surf. Profitați de sfaturile noastre pentru a practica surf pe toată durata anului. Veți găsi produse tehnice și inovatoare, testate de către ambasadorii Olaian și de către sportivi exigenți

 
 

PLACĂ BODYBOARD OLAIAN

SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI!

Pasionat de sporturile acvatice? Decathlon vă provoacă să învățați să controlați valurile pe o placă de bodyboard, potrivită condițiilor prezente pe orice tip de plajă! Nu uitați de accesoriile adiacente echipamentului, care vor creea un plus de valoare întregii experiențe! Descoperiți gama de prosoape de plajă, poncho-uri de plajă pentru copii sau papuci (șlapi) de plajă, pentru a fi pregătiți pentru orice situație!

Vă invităm să descoperiți varietatea de costume de baie Olaian, concepute pentru toate conformațiile cortului și pentru toate nevoile utilizatorilor: costume de baie de damă (din două piese, costume de baie întregi, costume de baie modelatoare) sau tip tankini, șorturi pentru bărbați sau costume de baie pentru copii!

 
 

Olaian BY DECATHLON
Echipament esențial pentru bărbați

 
 

Olaian by DECATHLON
Echipament esențial pentru FEMEI

CUM SĂ ALEGI UN BODYBOARD ?

Vrei să experimentezi primele senzații de alunecare pe apă? Bodyboardurile 100 îți permit să evoluezi ușor în valuri mici sau în spumă. Bodyboardurile 500 îți permit să prinzi valuri și să începi să practici manevrele. Practică în toate tipurile de valuri, mai ales cele mai puternice, cu un bodyboard 900.

 
 

CUM SĂ ALEGI PLACA DE BODYBOARD

Descoperă Bodyboardul alături de copilul tău și bucurați-vă de apă împreună!

 
 

PLACĂ BODYBOARD DISCOVERY COPII

VARA ACEASTA, VÂRSTA NU REPREZINTĂ UN IMPEDIMENT !

Încurajați-vă copilul să îmbrățișeze sporturile acvatice! Placa gonflabilă este articolul de echipament ideal pentru inițierea în controlul valurilor, fiind adecvată condițiilor de pe orice tip de plajă! Vara aceasta spuneți DA provocării Decathlon și diversificați-vă activitățile de la malul mării!

 
 

Olaian BY DECATHLON
Echipament esențial pentru băieți

 
 

Olaian BY DECATHLON
Echipament esențial pentru fete

PLACA DISCOVERY - IDEAL PENTRU CUCERIREA VALURILOR DE CĂTRE CEI MICI!